The Crown е един от успешните сериали на Netflix, а доказателството е подготвящият се четвърти сезон. Продукцията проследява живота на британското кралско семейство и всичко свързано с него.

Netflix, Blonde, Мерилин Монро, Ана де Армас и новият филм за иконата на Холивуд

Netflix с филм за Мерилин Монро

Кой ще изиграе иконата на Холивуд

Снимките за четвърти сезон се очакват да започнат това лято, но феновете с нетърпение чакат стрийминг платформата да обяви и премиерната дата на трети сезон. Можем само да гадаем кога че се случи това, но според много хора третият сезон на The Crown ще дебютира в края на 2019 г.

Продуцентите на сериала обаче гледат смело към четвърти сезон. Според Entertainment Weekly, те вече са избрали коя актриса да влезе в ролята на принцеса Даяна. Това ще бъде Ема Корин, която има едва няколко заснети проекта зад гърба си.

В първите два сезона кралица Елизабет Втора беше изиграна от Клеър Фой, но в следващите два тази роля ще бъде поверена на Оливия Колман. Сестрата на кралицата, принцеса Маргарет, пък ще бъде изиграна от Хелена Бонам Картър, а не от Ванеса Кърби, както беше в първи и втори сезон. Тобаяс Мензис пък взима ролята на принц Филип от Мат Смит.

Смяната на актьорския състав е внимателно обмислена, за да може всеки период от живота на кралското семейство да бъде пресъздаден по възможно най-добър начин. Нещо, за което възрастта на актьорите е от изключителна важност. Трети сезон на The Crown най-вероятно ще се фокусира върху 70-те години на миналия век.

Новите филми и сериали на Netflix през април

Новите филми и сериали на Netflix през април

Задава се нов месец на хоризонта, а Netflix са ни подготвили много итересни неща за гледане

А новината, че Ема Корин ще бъде принцеса Даяна, означава, че четвърти сезон ще бъде ситуиран в 80-те или 90-те години.

Бионсе, Netflix, Homecoming: A Film By Beyoncé и какъв документален филм ни готвят

Как Netflix хвърли във възторг феновете на Бионсе

Homecoming: A Film By Beyoncé ще се гледа задължително

Принцеса Даяна и принц Чарлз сключват брак през 1981 г. Те имат двама сина принц Уилям и принц Хари. Кралската двойка обаче се развежда през 1996 г, а през 1997 г. принцеса Даяна намира смъртта си при автомобилна катастрофа в Париж.