Преди месец видяхме първите снимки на героите от "Терминатор: Мрачна съдба". Сега вече имаме и трейлър на филма.

"Терминатор: Мрачна съдба", Арнолд Шварценегер и първи снимки от филма

Арнолд Шварценегер отново е Терминатор

Какво ни е забъркал "Терминатор: Мрачна съдба"

Трябва обаче да започнем с напомнянето, че "Терминатор: Мрачна съдба" е пряко продължение на "Терминатор 2: Страшният съд" (1991 г.), което означава, че трябва да игнорираме всички други филми, които излизаха през годините. Също както трябва да си припомним отново детайлите от общата картинка. (Или пък - ако сме по-млади - да използваме времето до есента, за да се запознаем с "Терминатор 2: Страшният съд".)

Трейлърът започва с преследване, в което виждаме новите герои. Грейс (Макензи Дейвис) е нов тип робот, който има в себе си и нещо човешко. Тя се опитва да защити с цената на всичко Дани Рамос (Наталия Рейес), защото по петите ѝ е новият Терминатор (Габриел Луна), който може доста яки (когато не ни е погнал нас, разбира се) неща. Към този момент не е ясно защо безмилостният терминатор преследва момичето, но сме сигурни, че съвсем скоро ще разберем.

Виждаме и Сара Конър (Линда Хамилтън), която помним добре от "Терминатор 2: Страшният съд". Тя го раздава доста безпощадна, но знае, че единственият начин да спаси Грейс и Дани е да ги запознае с истинския Терминатор (Арнолд Шварценегер).

Angel Has Fallen, Джерард Бътлър и първи трейлър на филма

Джерард Бътлър отново ще спасява президента

Първи трейлър на Angel Has Fallen

За съжаление първият трейлър не ни показва Арни в действие, но запали искрата на любопитството. Ще завършим с това, че Джеймс Камерън влиза в ролята на продуцент на филма.

Премиерата на "Терминатор: Мрачна съдба" е на 1 ноември