В началото на февруари видяхме първи тийзър на сериала Survive, в който Софи Търнър влиза в главната роля.

Quibi, Survive, Софи Търнър, Кори Хоукинс и първи трейлър на сериала

Софи Търнър има 10 минути да оцелее

Втори сериал за актрисата

Припомняме, че сериалът е на Quibi - стрийминг платформа, която ще се различава драстично от познатите ни. Сега вече имаме и пълен трейлър.

Ако трябва да бъдем честни, тийзърът събуди любопитството ни, въпреки че не очаквахме сюжетът да е нещо, което не сме гледали досега. Трейлърът сега като че ли успя да поубие това любопитство.

Кевин Харт, Натали Еманюел, Die Hart, Quibi и сериалът, в който двамата ще участват

Какво ни готвят Кевин Харт и Натали Еманюел

Ще бъде доста интересно

Джейн (Софи Търнър) е момиче с доста проблеми, и то май доста сериозни. Толкова, че заради тях се налага да бъде настанена дори в клиника. А когато я изписват, животът ѝ не става по-добър.

На път за дома самолетът ѝ се разбива и се оказва, че оцелелите са само тя и Пол (Кори Хоукинс) - мъж, с когото се е запознала на летището.

Двамата може и да не се познават, но желанието им за оцеляване ще ги сплоти. Както казахме, сюжетът не е нещо ново, като веднага се сещаме за два подобни филма, които страшно много харесваме - "Планината помежду ни" (2017 г.) с Кейт Уинслет и Идрис Елба, и "Сивият" (2011 г.) с Лиъм Нийсън.

Quibi, кратките сериали и какво знаем за новата стрийминг платформа

Стрийминг платформа, която променя играта

Quibi - какво представлява и какво ѝ е различното

Въпреки това сме заинтригувани от Survive заради различния му формат. Епизодите на сериала ще бъдат под 10-минутни и пригодени изцяло за гледане на смартфон. Трябва да отбележим и че Survive е базиран на едноименния роман на Алекс Морел.

Survive е в Quibi от 6 април, когато стартира и платформата