Измина цяла една година. откакто вездесъщият президент на Marvel Studios - Кевин Файги, обяви, че освен филми за супергерои, студиото ще създаде и няколко сериала.

Ms. Marvel, Moon Knight, She-Hulk, D23 Expo, Disney+ и новите сериали, които се готвят за стрийминг платформата

Marvel готвят още три сериала за супергерои

Ms. Marvel, Moon Knight и She-Hulk ще са новите попълнения към съдържанието на Disney+

Става дума за Ms. Marvel, Moon Knight и She-Hulk. И за тези 12 месеца не чухме абсолютно нищо около тях. Ако трябва да бъдем честни, дори забравихме, че съществуват.

Но всичко с времето си, както казват хората, защото вече има раздвижване около She-Hulk. Източници на Deadline твърдят, че Marvel вече са намерили актриса, която да влезе в главната роля.

Снимка 496675

Източник: GettyImages

Татяна Маслани ("Клонинги", 2013-2017 г., "Пери Мейсън") е името на избраницата за женската версия на Хълк. Новината все още не е официално потвърдена, така че нещата могат да се променят.

Но пък я приемаме за даденост, защото Марк Ръфало, който играе Хълк, приветства избора на Маслани в Twitter. 

В комиксите Дженифър Уолтърс е адвокат и братовчедка на Брус Банър и се сдобива със сходни като неговите сили след кръвопреливане.

Джонатън Мейджърс, "Ант-Мен 3" и ролята му на злодей във филма

Нов злодей влиза в киновселената на Marvel

Ант-Мен ще трябва да внимава

В началото на седмицата пък беше обявено, че Кат Койро ("Случай с теб" (2013 г.), Marry Me с Малума и Дженифър Лопес, който се очаква през 2021 г.) ще седне на режисьорския стол.