Изминалият уикенд беше доста щур, защото в Анахайм Disney проведоха събитието D23 Expo, което се смята за рай за най-големите им фенове.

Кит Харингтън, The Eternals, D23 Expo, Marvel и каква ще бъде ролята на актьора

Каква ще бъде ролята на Кит Харингтън в киновселената на Marvel

The Eternals привлича все повече вниманието ни

Казваме щур, защото бяхме залети с много информация за предстоящите проекти на студиото. Нямаме търпение да опишем всичко, което се случи и излезе като информация. Ще започнем с трите нови сериала, които президентът на Marvel Studios Кевин Файги обяви.

Като част от нарастващото съдържание на Disney+ ще видим сериалите Ms. MarvelMoon Knight и She-Hulk. Доста яко, но Файги не пожела да сподели нито кога да очакваме трите сериала, нито кой ще участва в тях.

Ето защо информацията ни около тях е доста оскъдна. От комиксите обаче знаем, че истинското име на Ms. Marvel е Камал Кан. Тя е родена в САЩ в семейство на пакистански имигранти.

Във възрастово отношение пък можем да я сравним с Питър Паркър. Подобно на него тя не е родена със суперсили, а се сдобива с тях. Те пък са доста яки, защото може да променя формата на тялото си и разбира се, притежава нечовешка сила.

Истинското име на Moon Knight е Марк Спектър. Той също е роден в САЩ, а родителите му са имигранти, избягали от Чехословакия заради нацистите. Спектър преминава през военните и ЦРУ, за да стане наемник в Близкия изток. Един ден работата му го отвежда до Египет, където е натоварен със задачата да намери останките на фараон.

Нещата обаче не се развиват по план и Спектър бива убит. Духът на този фараон обаче се вселява в тялото му и така Спектър се превръща в Moon Knight. Способностите му можем да определим като на герой от екшън филм.

Може би най-много се вълнуваме за She-Hulk. Файги сподели, че Брус Банър вече няма да е единственият Хълк в киновселената на Marvel. В комиксите Дженифър Уолтърс е братовчедка на Банър и се сдобива със суперсилите при преливане на кръв от него.

Това ни кара да мислим, че Брус Банър (Марк Ръфало) ще бъде неизменна част от сериала, но все още не можем да кажем нищо със сигурност.