Феновете на Marvel няма как да не се вълнуват от наближаващата премиера на "Отмъстителите: Краят". Едно на ръка е, че всичко сочи за епично и незабравимо преживяване. Но не бива да забравяме, че с този филм ще се затвори и четвъртата фаза от киновслената.

Стан Лий, "Отмъстителите: Краят" и последната му поява на голям екран

В кой филм ще видим за последно Стан Лий

Стана ни носталгично

За да разберем повече какво ще се случва след Краят, ще трябва да почакаме, защото президентът на Marvel Studios - Кевин Файги, ни даде да разберем, че преди по кината да се завърти "Спайдърмен: Далеч от дома", няма да ни кажат нищо. Но филмът за Спайди е далеч, докато този за Отмъстителите вече чука на вратата.

По този повод студиото разпространи пореден клип, който не нагнетява много обстановката, а по-скоро ни навява носталгия. В малко над две минути виждаме своеобразна ретроспекция на всички 21 филма със супергерои на Marvel.

Доста е емоционално, защото всички тези кадри от филмите ни напомнят през колко много са преминали любимите ни супергерои, за да може всичко да приключи с едно щракване на пръстите.

Бри Ларсън, "Отмъстителите: Краят", Капитан Марвел и недоволството срещу визията ѝ

Защо фенове нападнаха Бри Ларсън и Капитан Марвел

Какво не ѝ харесват на Бри

Пределно ясно ни е, че Отмъстителите не успяха да защитят Земята, но в предстоящия филм ще се опитат да отмъстят за нея. А трейлърът приключва с това как Железният човек, Капитан Америка и Тор (възможно е зад тази пелерина да се крие и Доктор Стрейндж) приближат към Танос, защото сме в края на играта.

Преди да видим трейлъра ще завършим с това, че Джо и Антъни Русо - режисьорите на филма, разпространиха писмо, с което призовават всички фенове да не разпространяват спойлери след като гледат филма. Като ревностни почитатели на всичко свързано със супергерои, сме напълно съгласни с братята Русо.