Изминаха няколко месеца от финала на седми сезон на "Откраднат живот", който беше под надслова "Любовта лекува". След като разбрахме, че любовта наистина има тези свойства, и сме си починали добре през лятото, е време да се потопим обратно в света на сериала.

"Откраднат живот", новият сезон на сериала, Алек Алексиев, Димо Алексиев и какво да очакваме от "Кръвни връзки"

Голямото завръщане в "Откраднат живот"

"Кръвни връзки" идва скоро

Неслучайно осмият сезон се казва "Кръвни връзки" - както вече сме говорили, в "Откраднат живот" ще се завърнат доктор Василев (Алек Алексиев) и доктор Генадиев (Димо Алексиев), които не бяха част от сериала през последните три години.

Последното, което знаем за тях, е, че доктор Василев е в Лондон, където продължава да спасява човешки животи. Същото прави и доктор Генадиев, но като част от организацията "Лекари без граници".

Тежка диагноза, поставена на майка им Евгения Генадиева (Мария Каварджикова), ще върне и двамата отново в България. 

Както всеки сезон, и осми ще има своите нови лица. Те ще бъдат Любомира Башева, която ще влезе в ролята на доктор Чилингирова, и Евгени Будинов - в ролята на доктор Петмезов

"Пътят на честта", Силвия Петкова и кога ще стартира сериалът

Колко труден може да бъде "Пътят на честта"

Нов български сериал

В "Откраднат живот: Кръвни връзки" ще има още едно голямо завръщане - това на доктор Марио Ковачев (Велислав Павлов). Ще бъде истински интересно да видим как ще продължи да работи той в една болница с доктор Огнянова, след като тя го остави на олтара в края на шести сезон.

Всички тези нишки ще започнат да се разплитат на 10 септември от 20 ч. по NOVA.