Навлизаме с пълна сила в топлите летни месеци и освен за море е време да помислим и за това какво интересно предстои по Netflix през юни. Ето и някои от новите заглавия, които ще можем да гледаме. 

Netflix задмина Disney

Netflix задмина Disney

Конкуренцията е безмилостно жестока

November 13 : Attack on Paris 

Това е документален филм на Netflix, който разкрива човешките истории, криещи се зад терористичния атентат в Париж на 13 ноември 2015 г.  November 13 : Attack on Paris ще проследи хронологията на събитията от френската столица и ще представи разказите на полицаи, пожарникари и обикновени хора, озовали се в епицентъра на събитията. 

Документалния филм ще бъде от три части и е режисиран от братята Жул и Жедеон Нуде (Jules Naudet, Gédéon Naudet). 

Премиерата на November 13 : Attack on Paris е на 1 юни.

The Staircase

Още един документален филм, който обаче ще ни върне в далечната 2001 г., когато съпругата на американския автор Майкъл Патерсън - Катлийн, е намерена мъртва в дома им. Започва разследване за това дали падането ѝ по стълбите е било инцидент или е причинено умишлено. 

Лиъм Нийсън преговаря за роля в "Мъже в черно"

Поредна звезда се присъединява към екипа на новия "Мъже в черно"

Кой ще прави компания на Крис Хемсуърт и Теса Томпсън

Това поставя живота на Патерсън под лупа, а ние ще можем да проследим всеки детайл от разследването и продължилото дело. 

Премиерата на The Staircase е на 8 юни.

 

Alex Strangelove

Стига толкова документални филми, ето и една комедия, която със сигурност ще ни разсмее. Алекс е отличник, има красиво гадже и много приятели. Пълна идилия. Нещата обаче се объркват, когато решава да загуби девствеността си. В този важен период от живота си той се запознава с Елиът, момче, което не крие, че изпитва симпатии към Алекс. 

С голяма доза хумор ще проследим неволите на главния герои и лутанията му между двата пола. 

Премиерата на Alex Strangelove е на 8 юни.

Netflix планира да има собствени кина

Netflix планира да има собствени кина

Какво го налага

Тук трябва да отбележим, че последният епизод на Sense8 ще бъде пуснат също на 8 юни. 

 

Set It Up

Set It Up ще ни покаже как двама асистенти, освен, че се опитват да се докажат пред шефовете си, ще направят опит и да ги сватосат. 

Това няма да бъде никак лесно, защото шефовете им са взискателни работохолици с никак леки характери. В техните роли ще видим Луси Лиу ("Елементарно, Уотсън") и Тей Дигс ("Империя"), докато като сватовници ще се превъплътят Зоуи Дойч ("Ох, на дядо!", 2016 г.) и Глен Пауъл ("Злоумишлено", 2016 г.). 

Докато се опитват да разпалят любов между шефовете си обаче, двамата неусетно ще се влюбят. 

Премиерата на Set It Up е на 15 юни.

"Люк Кейдж"

Сериалът се завръща за своя втори сезон. Люк Кейдж е героя от вселената на Marvel, който след експеримент, целящ да спаси живота му, придобива суперсили. Или по-точно казано - непробиваема кожа. След като в първия сезон изчисти името си, във втория ще бъде изправен пред сериозно предизвикателство. 

Ще видим ли Джейк Джиленхол в новия филм за Спайдърмен

Ще видим ли Джейк Джиленхол в новия филм за Спайдърмен

Но не в ролята на Човекът паяк

Да открие тънката граница между това да бъде герой или злодей. А и ще се намери човек, който може да го нарани - Мустафа Шакир. В главната роля отново влиза Майк Колтър ("Мъже в черно 3", 2012 г.), а компания ще му правят Симон Мисик, Джъстин Суейн и други.

Премиерата на "Люк Кейдж" е на 22 юни.