Месеците май и юни бяха доста силни за Netflix, защото четвъртият сезон на "Луцифер" влезе дълбоко под кожата на феновете. Murder Mystery с Дженифър Анистън и Адам Сандлър пък не пропусна да превърти брояча, и то само за три дни.

Новите филми и сериали на Netflix през юни

Новите филми и сериали на Netflix през юни

Очакват ни нов сезон на Black Mirror, комедийна изненада от Дженифър Анистън и Адам Садлър и...

Ето защо поглеждаме с интерес към някои от по-интересните филми и сериали на Netflix през месец юли. 

The Last Czars

Може да изглежда странно, но месецът на Netflix ще започне на руска тематика. The Last Czars е сериал, който ще проследи управлението на Николай II, известен като последният император на Русия.

Интересното в случая е, че The Last Czars няма да бъде типичен сериал, а по-скоро възстановка на събитията от началото на XX век. Ще бъдат включени мнения и разкази на историци, които ще разяснят защо се е стигнало до падението на семейство Романови.

The Last Czars е в Netflix от 3 юли

Stranger Things

Продължаваме ударно с третия сезон на Stranger Things. Действието в новия сезон ще се развива през 1985 г. отново в градчето Хокинс в щата Индиана. Иначе казано, само две години след действията в първи сезон.

Всички герои отново ще бъдат налице, но няма как да не ни направи впечатление, че са доста пораснали. Също както че са заформили и романтични двойки помежду си. Майк (Фин Улфхард) и Единадесет (Мили Боби Браун) са гаджета, както и Макс (Сейди Синк) и Лукас (Кейлъб МакЛафлин).

Всички са в лятна ваканция и се наслаждават на безгрижни дни. В града обаче се изгражда нов мол, около който нещата не са много чисти. Хокинс започва отново да изпада в ужас, че странните неща се завръщат, когато ненадейно изчезва и един от спасителите на градския басейн.

Stranger Things, Netflix и какъв рекорд постави трейлърът на трети сезон

Stranger Things вече започна с рекордите

Интересът към трейлъра на трети сезон е доста сериозен

Това напомня на Единадесет и приятелите ѝ, че злото никога не изчезва, то просто еволюира и променя формата си. От трейлъра виждаме, че героите ще си имат работа с мистериозно слузесто създание, което със сигурност не е добронамерено... Всичко ни изглежда повече от интересно, а заявката за чупене на рекорди беше дадена още с първия трейлър на сезона.

Stranger Things е в Netflix от 4 юли

Point Blank

Лято е и няма как да минем без екшън. Пол (Антъни Маки) е медик на седмото небе, защото само след няколко месеца съпругата му трябва да роди. Щастието му обаче е помрачено, когато корумпирани ченгета отвличат бременната му половинка.

Те, разбира се, предлагат сделка на Пол. Той трябва да измъкне криминално проявен мъж (Франк Грило) от болницата, в която е настанен, и да им го предаде.

Пол го измъква от болницата, но решава да не действа според указанията, а да обедини сили с него, защото смята, че това е най-добрият начин да спаси съпругата си.

Point Blank е в Netflix от 12 юли

Secret Obsession

Към момента нямаме трйлър за филма, което е наистина жалко, защото описанието му грабна вниманието ни. В Secret Obsession ще видим как Дженифър (Бренда Сонг), която само преди няколко дни се е омъжила, бива брутално нападната от крадци.

Оцелява, но не помни абсолютно нищо от живота си преди нападението. Съпругът ѝ Ръсел (Майк Фогел) пък е благодарен, че изобщо е жива. Полицията и детектив Пейдж (Денис Хайсберт) са по петите на нападателите на Дженифър. Самият Пейдж е преживял голяма лична трагедия, когато дъщеря му е била отвлечена и никога повече не я видял.

Разследването върви много трудно, докато не става ясно, че близките ѝ са тези, от които Дженифър трябва да бъде опазена.

Secret Obsession е в Netflix от 18 юли

Money Heist

Първоначалната идея на испанския канал Antena 3 е била La Casa de Papel, както е испанското заглавие, да бъде лимитиран сериал. Но поради факта, че Netflix го взеха под крилото си и му дадоха огромно поле за изява, интересът беше огромен и логично стана ясно, че ще има и трети сезон.

В предните части видяхме как престъпната банда, която е специализирана в обири, успя да се измъкне невредима от властите след поредния голям удар. Минава почти година, в която членовете на бандата се разпръсват по различни точки на света, за да харчат парите си.

Нещата обаче се променят, когато полицията намира и залавя един от тях. Тогава се налага екипът да се събере отново, за да му помогне да избяга.

Money Heist е в Netflix от 19 юли

"Оранжевото е новото черно"

Предпоследното заглавие за месец юли е и доста специално. Причината е, че "Оранжевото е новото черно" се превърна в любим сериал за много хора.

Седмият сезон обаче ще бъде и последен, но няма да изневери на стила си и ще има 13 епизода. Шести сезон приключи с освобождаването на Пайпър Кърман, но преди това тя успя да сключи брак в затвора с Алекс.

Сега Пайпър се опитва да свикне с живота извън затвора, но това няма да е лесно, защото зад решетките е оставила много приятели и голяма част от себе си. Седми сезон обаче няма да се фокусира единствено върху нея, а ще ни покаже какво се случва с момичетата в затвора.

Това, което се пише в някои медии, а и трейлърът ни го намеква, е, че сезонът ще отправи доста нападки към политическата обстановка в САЩ. 

"Оранжевото е новото черно" е в Netflix от 26 юли

The Red Sea Diving Resort

Завършваме месеца с филм по истинска история. The Red Sea Diving Resort ще ни върне през 80-те години на миналия век в Судан, където група войници използват националния празник, за да спасят стотици заложници.

Информация все още е оскъдна, но се знае, че Крис Евънс е в главната роля на агент Ари Левинсон, който предвожда отряда. Концепцията ни се струва интересна, ще следим и за трейлър.

The Red Sea Diving Resort е в Netflix от 31 юли