Традициите са, за да се спазват, ето защо ще видим някои от новите заглавия по Netflix през октомври. Докато септември беше доста разнообразен, през новия месец ще видим повечко страшни заглавия. Защото е месецът на Хелоуин, нали така? 

Новите филми и сериали на Netflix през септември

Новите филми и сериали на Netflix през септември

Сериалите отново взимат превес

Big Mouth

Ще започнем обаче с една анимация за възрастни, защото Netlflix мислят за всички вкусове и предпочитания. Big Mouth се завръща с втори сезон, в който за пореден път ще се убедим, че няма как да избягаме от бушуващите хормони през пубертета. 

Премиерата на Big Mouth е на 5 октомври

Private Life

Повечето хора предпочитат да пазят личния си живот в тайна. В Private Life ще надникнем в личния живот на една двойка, която се намира в в своите 40 години, но все още няма деца. 

Те опитват всевъзможни начини, но никой от тях не проработва. Един ден обаче на прага им се появява една доведена племенница, която няма къде другаде да отиде и остава у тях. Точно тя ще се окаже и светлият лъч, от който двойката има нужда. 

Премиерата на Private Life е на 5 октомври

22 July

22 юли отмина, но през октомври ще видим филм с това заглавие, базиран на истински случай. Да, става въпрос за 22 юли 2011 г., когато Андерш Брайвик избива 77 души в Норвегия.

Филмът на Netflix ще проследи действията на Брайвик и ще ни срещне с оцелели, които трябва да продължат живота си, след това, което са преживели. 

Премиерата на 22 July е на 10 октомври

Apostle

Вече обърнахме внимание на Apostle, когато излезе и първият трейлър на филма. Ето защо само ще щрихираме какво да очакваме от филма. 

Първи трейлър на Apostle

Когато религиозният култ излезе извън контрол

За какво точно става въпрос ще видим в трейлъра на Apostle

Дан Стивънс ще влезе в ролята на човек, чиято сестра е отвлечена от религиозен култ, а единственият начин да я спаси е да се опита да влезе в него. 

Премиерата на Apostle е на 12 октомври

The Haunting of Hill House 

И тук случаят е подобен. The Haunting of Hill House е базиран на романа на Шъpли Джакcън "Свърталище на духове" от 1959 г. и определено е подходящ за гледане на Хелоуин. 

The Haunting of Hill House - зловещата история на една къща

Зловещата история на една къща – и като сериал

"Свърталище на духове" с екранизация

Само ще загатнем, че историята разказва за брат и сестра израснали в къща, обитавана от духове. Трейлърът разкрива останалото. 

 Премиерата на The Haunting of Hill House е на 12 октомври

Wanderlust

След сериозната и плашеща тематика е време да спрем поглед върху един сериал, който със сигурност ще ни разсмее. Wanderlust ще ни срещне със съпрузи, които вече не могат да изпитват удоволствие от секса. 

Могат, но, когато го правят с други. Ето защо се разбират да имат отворен брак. Продължават да живеят заедно и да се грижат за децата си, но се срещат и с други хора. 

В главните роли ще влязат Тони Колет и Стивън Макинтош, а сериалът ще бъде от шест епизода. 

 Премиерата на Wanderlust е на 19 октомври

Chilling Adventures of Sabrina

Това ще бъде типичният тийн сериал за едно момиче, което е наполовина вещица и наполовина човек. Тя няма търпение да навърши 16, но тогава ще бъде изправена пред съдбоносен избор. 

Премиерата на Chilling Adventures of Sabrina е на 26 отковмри