Пред два месеца получихме първи снимки на героите от подготвяния нов филм за "Ангелите на Чарли". Добрата новината е, че вече имаме и първи трейлър, а и официално заглавие на български - "Новите ангели на Чарли".

Кристен Стюарт, Наоми Скот и Ела Балинска участват в римейка на "Ангелите на Чарли"

Ето кои ще бъдат новите ангели на Чарли

Със сигурност няма да са Дрю Баримор, Камерън Диаз и Луси Лу

Както вече знаем, новите ангели ще бъдат Кристен Стюарт, Наоми Скот и Ела Балинска. Техните героини Сабина Уилсън, Елена Хохлин и Джейн Кано са част от познатата ни организация Townsend Agency, която продължава да осигурява безопасността на хората по света.

Сабина (Кристен Стюърт) е купонджийката в екипа, която, както виждаме от трейлъра, е и ударната сила, защото не се свени да раздава правосъдие. А и от репликата ѝ "Мисля, че жените могат всичко", лъха на еманципация. В това, разбира се, няма нищо, а и е подплатено от останалите два ангела -  Джейн (Наоми Скот) и Елена (Ела Балинска).

Интересното е, че в ролята на техния "супервайзър" Босли, който в този филм няма да бъде просто име, а ранг в организацията, виждаме цели трима актьори - това са Патрик Стюърт, Елизабет Банкс, която е сценарист и режисьор на филма, и Джимон Хонсу.

От тримата Босли пък ще идват и задачите, които Сабина, Джейн и Елена трябва да изпълняват по цял свят. 

"Ангелите на Чарли", Кристен Стюарт, Наоми Скот, Ела Балинска и първи поглед към филма

"Ангелите на Чарли" и колко секси са новите ангели

Кристен Стюарт, Наоми Скот и Ела Балинска ще са радост за окото

В края на трейлъра чуваме и гласа на Чарли, който стои зад организацията Townsend Agency, но силно се съмняваме, че ще видим и лицето му в "Новите ангели на Чарли". Защото това така и не се случи в предходните филми. Но по-добре и да не го виждаме, защото мистификацията на образа му прави нещата по-интересни.

Премиерата на "Новите ангели на Чарли" е на 1 ноември