И докато светът се радва с уши и очи на "WAP" - последния сингъл на Cardi B и Мегън Тий Сталиън, един друг музикант има сериозна критика срещу тях. Сийло Грийн, когото познаваме и покрай проекта му Gnarls Barkley смята, че те не дават добър пример.

Снимка 491321

Източник: Instagram/iamcardib

В интервю за списание Gnarls Barkley 45-годишният музикант казва, че Ники Минаж, Cardi B и Мегън Тий Сталиън не могат да се възприемат като пример за подражание заради нецензурните текстове на песните си.

"Голяма част от съвременната музика е неуместна и разочароваща на лично и на морално ниво", каза Грийн. Той допълва, че и преди се е пеело за секс и наркотици, но много по-завоалирано. "Сега музиката е безсрамна и направо дивашка."

Изпълнителят на "Crazy" допълва, че Ники Минаж и останалите три изпълнителки са достатъчно популярни, за да използват славата си по по-разумен начин.

Заради изказванията си обаче той си спечели омраза в Twitter. Много от потребителите го нарекоха лицемер - защото не отправя същите критики към мъжете в хипхоп музиката.