Няма и месец след като Narcos: Mexico беше пуснат в Netflix, и вече имаме добра новина за почитателите му, сред които сме и ние. 

Стрийминг платформата обяви, че е взела решение да поднови сериала за втори сезон. Той пък ще бъде общо пети, включвайки събитията от Колумбия в трите сезона на Narcos. Тази новина обаче ни изненадва доста на фона на това как завърши първият сезон на Narcos: Mexico. 

Разбира се, няма да разкриваме какво се е случило, но със сигурност си е изненада. Няма обаче официално потвърждение дали Диего Луна ще се завърне като Феликс Гаярдо, който е основният персонаж, но по всяка вероятност това ще се случи. 

Припомняме, че първите три сезона на Narcos проследиха зараждането на картелите в Колумбия, като първи и втори се концентрираха върху Пабло Ескобар, изигран брилянтно от Вагнер Моура. Докато третият беше фокусиран върху най-големия опонент на Ескобар - Картелът Кали. 

След всичко това дойде и Narcos: Mexico, като целта беше да видим какво се случва в Мексико. И как един находчив бивш полицай - Феликс Гаярдо (Диего Луна), успява да обедини всички отделни организации в Мексико и да застане начело на добре смазана машина за пари. 

Narcos: Mexico с пълен трейлър

Как са се зародили мексиканските картели

Очакваме отговора от Narcos: Mexico

Има дори взаимодействие с Колумбия, но.. спираме. Само добавяме, че Кики Камарена (Майкъл Пеня) пък е всеотдайното ченге, което иска да сложи край на бизнеса на Гаярдо.