Narcos е един от сериалите, които Netflix спокойно могат да ползват като "показно", ако трябва да се доказват пред някого. Пред нас не е нужно, защото сме го признали за един от най-категоричните показатели за качеството на продукциите на стрийминг компанията през последните години.

Netflix - колко платени абонати има стрийминг платформата

Колко платени абонати има Netflix

Стрийминг платформата продължава да се развива

В първите два сезона видяхме как Пабло Ескобар създава, развива и води до крах наркоимперията си. Третият пък беше посветен на "джентълмените от Кали", които обаче също направиха доста грешки. 

Narcos: Mexico с премиерна дата

Ето кога започва кокаиновата война в Мексико

Netflix спазиха обещанието си

Задаващият се четвърти сезон ще бъде малко по-различен, защото сменяме Колумбия с Мексико, нещо, което бе загатнато в последния епизод на трети сезон. 

Narcos: Mexico ще ни покаже как са се случили нещата в Мексико. Създаването на един от големите мексикански картели - Гуадалахара. Негов кръстник е Феликс Гаярдо, който ще бъде изигран от Диего Луна

Разбира се, няма как да минем и без полицай, който да следи изкъсо какво се случва с картела и да иска да го унищожи. И в този случай това ще бъде агент на DEA (Отдел за борба с наркотици) - Кики Камарена (Майкъл Пеня). 

Какво ще ни предложи Narcos: Mexico

Къде ще продължи кокаиновата война от Narcos

Още детайли около новия сезон

Вече имаме и първи пълен трейлър, който ни връща в 80-те години на минали век и щрихова какво да очакваме от новия сезон. Приятно загряване. 

Narcos: Mexico ще бъде в Netflix на 16 ноември