Писахме за "Маугли" преди почти половин година, когато излезе и първият му трейлър. Тогава нещата обаче бяха доста различни. 

Филмът беше под шапката на Warner Bros. и трябваше да тръгне по кината през октомври тази година. През юли обаче Netflix и Warner Bros. сключиха сделка, според която правата за "Маугли" ще отидат при стрийминг платформата. 

Първи трейлър на "Маугли"

Първи трейлър на "Маугли"

Какво ни очаква този път

Филмът все пак ще направи премиерата си в избрани кина в Лос Анджелис, Ню Йорк, Сан Франциско и Лондон на 29 ноември. За всички останали ще бъде наличен в платформата на Netflix от 7 декември. След тези уточнения е време да си дойдем на думата - новият трейлър. 

От него разбираме, че филмът си има и ново име Mowgli: Legend of the Jungle, което не е особена промяна, но няма как да не я отчетем. Виждаме говорещи животни, които на моменти изглеждат доста страшнички, въпреки че са приятелски настроени. 

Маугли ще разбере, че всъщност не е животно, а човек, но това няма никак да му се хареса, когато види какво правят хора с животните. Но момчето проумява, че никога не е принадлежало изцяло нито към хората и цивилизация, нито към животните и джунглата.  

Новите филми и сериали на Netflix през ноември

Новите филми и сериали на Netflix през ноември

11 заглавия, с които няма да скучаем

В ролята на момчето, отгледано от вълци, ще видим Роън Чанд, а ще чуем гласовете на Анди Съркис, който е и режисьор на филма, Кейт Бланшет (питона Каа), Бенедикт Къмбърбач (тигъра Шерхан), Кришчън Бейл (пантерата Багира) и други. 

Mowgli: Legend of the Jungle е в платформата на Netflix от 7 декември