През месец март трябваше да започнат снимките на "Мисията невъзможна 7", но заради коронавируса бяха отложени. Съдба, която сполетя абсолютно всички филми.

"Мисията невъзможна 7", Том Круз, коронавирусът и какво се случва със снимките на филма

Какво се случва с "Мисията невъзможна 7"

Започнаха ли снимките на филма

Това отлагане обаче коства на филма много, поне според нас. Защото Никълъс Холт, когото много харесваме и който трябваше да изиграе злодея във филма, се наложи да се оттегли от ролята.

И в духа на новините, че Джеймс Камерън ще поднови снимките на "Аватар 2" скоро, си мислехме, че и с "Мисията невъзможна 7" случаят ще бъде такъв.

Вижте тази публикация в Instagram.

Wishing @HenryCavill a happy birthday!

Публикация, споделена от Mission: Impossible (@missionimpossible) на

Да, ама не е. От Variety научаваме, че снимките ще започнат чааак през септември. Като първо ще бъдат заснети сцените, които са на открито.

В интервю за BBC Radio 4 първият асистент режисьор Томи Гормли казва, че ако всичко е наред и снимките започнат през септември, се очаква да продължат до април или май 2021 г.

"Аватар 2", Джеймс Камерън, Джон Ландау и защо подновяването на снимките ще се забави

Защо подновяването на снимките на "Аватар 2" се бави

Джеймс Камерън и Джон Ландау вече са в Нова Зеландия, но...

Громли казва още, че разбира всички протоколи и мерки за сигурност, които трябва да се спазват, но няма как да направят филм за "Мисията невъзможна" без бойни или екшън сцени в автомобили. "Ние правим нещо зрелищно и точно това очакват хората от нас."

"По принцип можем да се справим с всичко, ако се подготвим достатъчно внимателно", допълва режисьорът. 

"Мисията невъзможна 7", Никълъс Холт, Есай Моралес и оттеглянето му от филма

"Мисията невъзможна 7" сменя злодеите

Короновирусът обърква всичко

Определено го разбираме, а и не бихме искали да гледаме "Мисията невъзможна 7", в която няма нито бойни, нито екшън сцени.