Следим нещата около новия филм за "Мъже в черно" изкъсо от самото начало. Затова вече знаем, че в него ще участват много наши любими актьори - Крис Хемсуърт, Теса Томпсън, Лиъм Нийсън и Ребека Фъргюсън

Ребека Фъргюсън ще участва в "Мъже в черно"

Кое е новото попълнение в "Мъже в черно"

Дали тази мисия ще бъде възможна

Както вече сме казвали, "оригиналните" мъже в черно - Уил Смит и Томи Лий Джоунс, няма да вземат участие в този spin-off (филм, произтичащ от вече съществуващ, който акцентира върху различни аспекти). Но добрата новина е, че вече имаме първи кадри от снимачната площадка. 

Снимките са черно-бели, но разбираме, че Крис Хемсуърт и Теса Томосън са облечени в бели ризи с черни вратовръзки. Не сме и очаквали по-различен аутфит, но наистина им стои доста добре, а и си личи, че между двамата нещата се получават доста добре. Има химия, както се казва. 

Това стана ясно още от "Тор: Рагнарок" (2017 г.), където Теса Томпсън влезе в ролята на Валкирия. Сега с нетърпение очакваме да видим и как ще изглеждат Лиъм Нийсън и Ребека Фъргюсън. Очакваме филма по кината през юни 2019 г., но преди това трябва да видим и трейлър, който да ни хвърли повече светлина върху сюжета. 

Ванеса Кърби ще участва в Hobbs & Shaw - spin-off на „Бързи и яростни“

Ново попълнение във филма с Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм

Дуейн Джонсън, Джейсън Стейтъм, Дейвид Лийч, а сега и Ванеса Кърби

И понеже отворихме дума за "spin-off" ще вмъкнем само, че вече стартираха и снимките на Hobbs And Shaw с Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм. Там актьорският състав също е доста впечатляващ.