Обявеният шумно риюниън на "Приятели" за НВО Max се отложи отново заради пандемията, но слуховете покрай него продължават да циркулират. Последният гласеше, че водещ на събитието ще е Елън Дедженерис. Ето какво коментира Лиса Кудроу, по-позната като Фийби от "Приятели", по този повод.

"Не зная това да е било решено," отвърна 57-годишната актриса по време на участието си в радиошоуто Radio Andy на Анди Коен. Това не е твърдо "не", но е е потвърждение на слуховете.

Елън Дедженерис стана широко обсъждана в последните месеци след скандала за токсична среда и дискриминация, която гости и служители са изпитали по време на участието си в шоуто й.

Снимка 485073

Източник: Instagram / lisakudrow

Но да се върнем на "Приятели" - и шестима актьори от култовия ситком ще участват в планирания риюниън. Това са Лиса Кудроу, Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Мат Лебланк, Матю Пери и Дейвид Шуимър.

"Няма как да го направим в момента пред публика," коментира Анистън пред Deadline по повод отлагането заради коронавируса. "Тук сме - няма да се отървете лесно от "Приятели". Ще ни имате за цял живот," допълни тя.

"Приятели", HBO Max и новото отлагане на снимките на специалната еднократна продукция

Пандемията отново удари "Приятели"

Нова порция лоши новини