Ясно помним оригиналната екранизация по романа на Ник Хорнби High Fidelity от 2000 г. - разкошен Джон Кюсак в главната роля, много музика и настроение от 90-те. Затова ни е интересно как ще изглежда сериалът, базиран на High Fidelity, по който Hulu работят в момента. Първата значима промяна е, че героят на Кюсак ще се изпълнява от... Зои Кравиц.

Снимка 450668

Източник: Hulu

Това означава, че цялата история е "преобърната". Главният герой отново се казва Роб, но този път е жена. Тя държи малък музикален магазин, обича поп културата и да прави списъци с топ 5 неща. Така решава да ревизира и приключилите си връзки, като прави класация на гаджетата си.

Забавен факт - майката на Зои Кравиц Лиза Боне участва като една от бившите на главния герой в първия филм. Припомняме трейлъра му.

Самият Джон Кюсак, който активно ползва Twitter, се включи с коментар за продукцията на Hulu, които са част от Disney Group, и планират да направят тази версия на историята на Ник Хорнби "по-семейна".

"Женският каст звучи добре, останалото - не толкова. Но понеже това е книгата на Ник, се надявам да се консултират с него. Ако не го направят - значи не става," написа актьорът.

Премиерата на 10-те епизода на High Fidelity е на 14 февруари.