Снощи Hell's Kitchen изненадващо напусна Петко Венелинов, определян като сърцето на предаването. Той не успя да сбъдне най-голямата си мечта и да се сдобие с черен пагон, а раздялата с него бе повече от емоционална.

Снимка 422179

Източник: OTDO Consult

Но за останалите седем участника тепърва предстоят още битки и доказване, че са достойни за черните куртки и да стигнат до финала, който е след три седмици. Първото предизвикателство пред тях ще е още довечера - тайна мисия с много неизвестни, която ще изпита тяхната ловкост, съобразителност и кулинарни умения.

Снимка 422180

Източник: OTDO Consult

Най-умелият играч ще се наслади на най-бързата награда, а междувременно ще видим и най-слабото представяне в Hell's Kitchen досега. 

Вечерната резервация ще премине под мотото "Професионални готвачи за професионални готвачи". 48 готвачи от известни вериги ресторанти у нас ще се настанят в ресторанта на Hell's Kitchen и ще очакват своите поръчки. А след това нямат да пестят нито похвали, нито критики по адрес на участниците.

Снимка 422181

Източник: OTDO Consult

Никола е първият номиниран, който ще се бори за оставането си в предаването тази седмица, а довечера ще разберем и кой ще се изправи срещу него метри преди финала на предаването.