Вече видяхме цял куп филми в HBO GO, които със сигурност няма да ни оставят да скучаем през септември (дори вече да сме гледали някои от тях), а сега е ред на сериалите.

HBO GO и новите филми, които да гледаме през септември

Новите филми по HBO GO през септември

Забавлението е гарантирано

Защото филмите са супер, но сериалите имат запазено специално място в сърцата ни. И септември ни е подготвил пълна кощница, от която да избираме. Направо се чудим откъде да започнем.

"Отгледани от вълци"

Роботи, които отглеждат хора? Не знаем дали това ни чака в близко или далечно бъдеще, но пък ни звучи интересно. А Ридли Скот услужливо ще ни покаже какво може да бъде.

В "Отгледани от вълци" ще видим как два андроида Майка (Аманда Колин) и Татко (Абубакар Салим) са натоварени със задачата да отгледат човешки деца на новооткрита планета.

Задачата не им се струва много трудна, но разбират, че не е детска игра, когато става ясно, че не е лесно да контролираш вярванията на хората. A религиозните различия са на път да разрушат колонията.

"Отгледани от вълци" е в HBO GO от 4 септември

"Третият ден"

И за част от секундата не се замисляме дали да дадем шанс на този сериал. Като причината, разбира се, е Джуд Лоу.

Минисериалът от шест части е разделен на две. Първата е наречена Лято и в нея виждаме как Сам (Лоу) е привлечен от мистериозен остров край британския бряг - Осий. Той е претърпял голяма лична загуба и се опитва да я превъзмогне.

Снимка 494792

Източник: HBO

Жителите на острова пък са готови на всичко, за да запазят традициите си - колкото и странни да са те. В Зима щафетата се поема от Хелън (Наоми Харис), която пристига на острова, за да търси отговори.

Тези ѝ намерения обаче няма да се харесат на местните и духовете буквално ще бъдат разбунени.

"Третият ден" е в HBO GO от 15 септември

"Ние сме каквито сме"

Номинираният за Оскар за филма "Назови ме с твоето име" (2017 г.) Лука Гуаданино пренася отличителния си стил и на малкия екран.

Действието ще ни пренесе във военна база на САЩ в Италия, където момче и момиче в тинейджърска възраст живеят.

Безспорно странно място, на което да прекараш тези бурни години от младостта. Двамата ще трябва да изпитат какво означава истинското приятелство, първата любов и съпровождащите ги върхове и спадове.

И всичко това, докато се намират в чужда за тях страна, където ги намират за странни и различни. Но в крайна сметка те са такива, каквито са...

"Ние сме каквито сме" е в HBO GO от 15 септември

"Дес"

Сериалите, базирани на истински истории, винаги са ни привличали. Направо са като магнит за нас, а "Дес" е точно такъв.

В три епизода криминалната драма ще ни срещне със серийния убиец Денис Нилсън (Дейвид Тенант), който признава, че е убил над 10 души в рамките на пет години. Всичко се е случило в периода 1978-1983 г. и никой не е успял да го заподозре.

По-голямата част от жертвите му са били момчета, които е примамвал в жилището си с храна, алкохол и най-различни други похвати преди да ги убие. В крайна сметка бива задържан и осъден, но не за всички убийства.

"Дес" е в HBO GO от 15 септември 

През септември можем да обърнем внимание и на втория сезон на "Манифест" (1 септември), петият и последен на "Мъртва точка" (5 септември) и първият на "Родина" (27 септември).