Месец април е вече тук, а по всичко личи, че ще бъде тотално различен от всички други четвърти месеци от годината, които сме преживявали. Не че няма да се справим и с този, не разбира се. Но явно целият месец ще е една първоаприлска шега - навън е истинска зима, а човечеството се е навряло по домовете и мърмори за пандемията. 

"Имало едно време в Холивуд", HBO GO и как да гледаме деветия филм на Куентин Тарантино у дома

Холивуд ни идва на крака

Как да гледаме "Имало едно време в Холивуд" у дома

С оглед на създалата се ситуация, ние сме пренаредили приоритетите - та какво друго можем да направим. И така на преден план излизат филмите и сериалите, които нямаме търпение да изгледаме. "Имало едно време в Холивуд" определено е един от тях и вече е на наше разположение в HBO GO.

Ето и кои други филми ще гледаме в стрийминг платформата през април.

"Плячка"

Месецът на лъжата започва с доста голяма доза адреналин и ужас. Щатът Флорида е на път да бъде връхлетян от ураган от пета степен, започва незабавна евакуация, часове преди природното бедствие да се стовари с всичка сила над хора и природа.

Хейли не се подчинява и се връща в родния си град, за да търси баща си. Двамата ще се окажат заклещени в къщата, но покачващото се ниво на водата едва ли ще е най-големият им проблем. Защото алигаторите са излезли на лов. А ние мрънкаме, че трябва просто си седим вкъщи... 

"Плячка" е в HBO GO от 1 април

"Дора и градът на златото"

Душата на изследователя не спи, а търси нови и нови приключения, все неща, които да научи, да изследва. Не го и свърта на едно място, защото е готов да скочи в първото предизвикателство с главата напред.

Дора е от любознателните деца, за което виновни са и родителите ѝ. Именно благодарение на тях тя знае много неща за джунглата. Ще ѝ се наложи да разбере и още повече, защото майка ѝ и баща ѝ изчезват мистериозно, докато търсят Градът на златото.

Снимка 473852

Източник: HBO

Дора предприема спасителна мисия, за която намира подкрепа в група тинейджъри, нищо че те определено не са толкова подготвени за предстоящите събития, колкото е тя самата.

"Дора и градът на златото" е в HBO GO от 5 април

"Лошо образование"

Завършваме с оригинална продукция на HBO, която се фокусира върху една история за лошото образование, но базирана на напълно реални събития. 

Общата начална картинка е повече от мила: Франк Тасоне (Хю Джакман) е управител на училищния район в Рослин, Лонг Айлънд. Заедно с партньорката си Пам Глъкин (Алисън Джани) са обичани както от учениците, така и от родителите.

Bad Education, Хю Джакман, HBO и първи тийзър на на филма

Човекът, който източи милиони от образованието

Bad Education - един филм базиран на истинска история

Привидно, двамата правят образованието в района много по-добро. А добрите истории - типично по американски, трябва да бъдат показвани.

Затова и ученичка решава да направи репортаж за тях. Ентусиазмът ѝ обаче ще се окаже проблем, защото финансовите отчети на училищата не са както трябва. И мирише на голяма измама.

"Лошо образование" е в HBO GO от 25 април