Както всяка година, февруари ще бъде изпълнен с интересни предавания, които ще се борят за интереса ни. Вече разбрахме кога стартира MasterChef, а стана ясно и кога се завръща Гласът на България

MasterChef 2019: Ето кога се завръща предаването

Ето кога се завръща MasterChef

Пети сезон - нови лица

Музикалното риалити ще стартира на 24 февруари от 20 ч. и ще се излъчва всяка неделя в същия час. В ролята на водещи отново ще влязат Pavell & Venci Venc'

Новото попълнение в Гласът на България е Михаела Филева, която ще заеме един от треньорските столове. Останалите ще бъдат отредени за Графа, Иван Лечев и Камелия. 

Pavell & Venci Venc’ между истината и фалша

Pavell & Venci Venc’ между истината и фалша

Рапърите за амплоато си на водещи и за своите герои

Но това не е всичко. По време на кастингите на тъмно, освен добре познатите червени бутони, пред треньорите ще има допълнителни "блок бутони". Чрез тях ще могат да блокират някои от колегите си, за да не може да се обърне на дадено изпълнение и да ги лиши от възможността да спечелят желан участник за отбора си.

Виктория Динкова, "Not Alone" и любимата ѝ музика

Виктория Динкова, "Not Alone" и любимата ѝ музика

VICK за участието си в "Гласът на България", за последната си песен и за виковете в музиката и в живота

По време на втория етап от Гласът на България Михаела Филева, Графа, Иван Лечев и Камелия ще имат право само на една кражба на участник от друг отбор. Ще има и етап, наречен "нокаути". В него треньорите ще могат да изберат тримата най-добри участници, с които да влязат във финалната битка и концертите на живо.