DC изпитва сериозни затруднения със своите филми и изоставането им от Marvel е чувствително. След "Жената чудо" и "Аквамен" показаха, че са способни на хубави неща и не бива да ги отписваме. 

Отлагат филма за Светкавицата

Ще видим ли самостоятелен филм за Светкавицата

Все пак има надежда, че ще видим самостоятелния филм по кината

От доста време се говори за самостоятелен филм за Светкавицата, който е един от симпатичните супергерои. Филмът обаче среща много трудности. Първо, премиерата му беше отложена чак за 2021 г. заради незавършен сценарий. 

Сега разбираме, че този сценарий се оказва наистина проблематичен, защото Езра Милър, който влиза в ролята на Светкавицата, не е бил съгласен с него. Причината е, че според актьора е бил много захаросан и прекалено оптимистичен. Звучи малко странно, но е така. 

Дори се е стигнало до момент, в който Милър е обмислял да се сбогува с ролята заради противоречията със сценаристите. Warner Bros. обаче са решили друго, пише The Hollywood Reporter. Те са уволнили сегашните сценаристи и са поверили задачата за написването на сценария на самия актьор. 

Езра Милър и червилото за мъже

Езра Милър и червилото за мъже

Актьорът с провокативна визия

Той трябва да получи и помощ от Грант Морисън. Това означава, че трябва да очакваме доста по-мрачно развитие на действията. Идеята ни харесва, но да видим какво ще се получи.