С нетърпение очаквахме да разберем какъв ще бъде новият проект на Джордж Клуни. Ето, благодарение на Netflix вече знаем.

Опра Уинфри, Джордж Клуни, Том Круз - кои са най-високоплатените актьори и актриси в света

Най-високоплатените актьори и актриси в света

Кои влизат в Топ 10

Стрийминг платформата обяви, че Клуни ще режисира, продуцира и участва в апокалиптичен филм, базиран на книгата на Лили Брукс-Далтън от 2016 г. Good Morning, Midnight.

Филмът ще проследи живота на Агустин (Джордж Клуни) - астроном, отдал живота си на изследването на звездите. Заради страстта си, той винаги е живял на различни места, оставал е там за малко и винаги отбягвал тълпите от хора.

Murder Mystery, Дженифър Анистън, Адам Сандлър, Netflix и какви приходи щеше да отчете филма по кината

Колко щяха да спечелят Netflix, ако Murder Mystery беше пуснат по кината

Филмът определено щеше да е един от най-касовите за Дженифър Анистън и Адам Сандлър

Докато е в Арктика на поредната си мисия, до Августин достига новината за световна катастрофа, заради която и трябва да се евакуира. Той, разбира се, подценява заплахата, докато радиостанциите не замлъкват и не разбира, че положението е наистина сериозно.

Тук действието се пренася в космоса, където е корабът Aether. Екипажът му също разбира, че нещо на Земята не е както трябва, защото не може да се свърже с никого. Докато най-неочаквано отсреща не им отговаря Агустин.

Bird Box, Netflix и защо стрийминг платформата ще премахне сцена от филма

Защо Netflix ще изтрият сцена от Bird Box

Редно ли е кадри от истински трагедии да бъдат включвани във филми

Според Variety, към момента няма информация нито дали филмът ще носи името на книгата, нито кои други актьори ще участват. Това, което се знае, е, че снимките трябва да започнат този октомври. На нас пък ни се струва, че с този филм Джордж Клуни и Netflix ще се опитат да повторят успеха на Bird Box.