Ако трябва да бъдем честни, сме от хората, които смятат, че смехът ще спаси света. Ето защо обичаме хубавите комедии, стендъп представленията и анимациите.

Уди Харелсън, The Man From Toronto, Кевин Харт и заместникът на Джейсън Стейтъм

Намериха заместник на Джейсън Стейтъм

Най-правилният избор за The Man From Toronto

Това и една от причините с голяма охота да обърнем внимание на анимацията Central Park, която Apple TV+ готвят. Името не е никак случайно, защото всичко в сериала ще се върти около Сентръл парк в Ню Йорк.

Семейство Тилерман са много свързани с прословутия парк, защото Оуен е негов мениджър. Заедно със съпругата си милеят за всяко едно дърво и отглеждат двете си деца в хармония с природата и ги карат да прекарват колкото се може повече време в парка.

Големият злодей в Central Park е Битси Брандехам, която иска да разшири хотелската си империя и на мястото на парка да построи огромен комплекс. Ще бъде интересно да видим какво ще се случи, когато двете различни идеологии се сблъскат и коя от тях ще победи.

През 2018 г. Apple закупиха правата за сериала от 20th Century Fox TV и сега са поръчали два сезона с общо 26 епизода. Първите три ще бъдат налични в Apple TV+ от 29 май, а всяка седмица ще излиза нов.

Central Park е дело на Лорън Бушар и Нора Смит, които стоят и зад анимацията Bob's Burgers. Едно рамо им е ударено и от Джош Гад, който ще се нагърби и с озвучаването на един от героите. В сериала ще чуем и гласа на Кристен Бел.

Central Park е в Apple TV+ от 29 май