Изминаха цели две години от обявяването на новината, че Хали Бери ще направи режисьорския си дебют с филма Bruised.

Хали Бери ще дебютира като режисьор

Хали Бери ще дебютира като режисьор

Ще я видим ли в нова светлина

След толкова много време най-накрая можем да кажем, че имаме и първи поглед към филма, в който актрисата ще влезе и в главната роля.

За първи път Bruised ще бъде излъчен на фестивала в Торонто, който ще се проведе между 10 и 19 септември. Като част от програмата на фестивала ще бъдат включени и режисьорските дебюти на други двама много известни и обичани актьори - Falling на Виго Мортенсен и One Night in Miami на Реждина Кинг.

Bruised ще разкаже историята на Джаки (Бери), чиято ММА кариера не се развива по желания от нея начин и изпитва много проблеми. Освен това, Джаки е разкъсвана и от личните си проблеми, защото се бори за попечителството над шестгодишния си син. С две думи казано - ситуацията изобщо не е розова...

Не се и съмняваме, че Хали Бери ще се справи отлично с пресъздаването на такъв образ във всичките му аспекти, защото вече знаем, че е способна на всичко.

Хали Бери, критиките към нея и защо се е отказала от ролята на трансджендър мъж

Ще бъде ли Хали Бери трансджендър мъж

Актрисата се вслушва в хората

За жалост към момента няма информация дали изобщо ще видим филма по кината, но стискаме палци това да се случи. Ако все пак не се, стрийминг платформите също са много удачен вариант, дори може би по-добър в условията на пандемия.