До четвъртия и последен филм за Отмъстителите ще трябва да почакаме още няколко месеца. Жалко...

Голямо чакане е и за първи трейлър. Според доста хора той ще се появи до края на годината, което си е някаква утеха. Но режисьорите на филма Джо и Антъни Русо обаче ни дадоха нещо друго, за което да се хванем. 

Как ще завършват "Отмъстителите"

Как ще завършват "Отмъстителите"

Хълк говори по темата

Братята отговаряха на въпроси в социалните мрежи относно предстоящия филм и споделиха нещо много интересно. Avengers 4, както неформално е озаглавен филмът, ще бъде най-продължителният в киновселената на Marvel

Джо и Антъни Русо

Източник: GettyImages

Джо и Антъни Русо

"Към този момент продължителността на Avengers 4 е три часа", сподели Джо Русо. Според The Hollywood Reporter изобщо не е сигурно дали ще остане така, защото филмът в момента търпи визуална обработка, която според братята Русо е наполовина завършена.

Avengers: Infinity War – The Art of the Movie - новата книга на Marvel в чест на филма

Нов живот за "Отмъстителите: Война без край"

Специален повод, специално отбелязване

Към този момент рекордът за най-продължителен филм от киновселената на Marvel се държи от "Отмъстителите: Война без край", който спира часовниците на 2 часа и 40 минути. 

Издаде ли Марк Ръфало заглавието на последния филм за Отмъстителите

Издаде ли Марк Ръфало заглавието на последния филм за Отмъстителите

Предположенията са наистина добри

Цялата тази информация е още един знак, че съвсем скоро могат да ни изненадат с първи трейлър или поне тийзър на предстоящия филм. В очакване сме и на официално заглавие, но всичко с времето си. Премиерата на Avengers 4 е насрочена за 3 май 2019 г.