Замисляли ли сте се защо бившето ви гадже си пада по задната прашка, а настоящият ви партньор предпочита класическите креватни упражнения? Всичко си има дълбоко психо-сексуално обяснение. Сексуалните предпочитания разкриват много за характера на мъжа. Да започнем с любовната игра! Мъжете, които отделят твърде, дори прекалено дълго време на прелюдията, са несигурни в същинските си качества на любовник. Те най-вероятно имат комплекс за размера на пениса си и затова предпочитат да са виртуози в предиграта, докарвайки жената почти до върха.

На другата крайност са мъжете, които го дават от главата за краката. Те имат твърде високо самочувствие за себе си, предимно получено от симулиращи оргазъм дами.

Другият тип, предпочитащ директно да премине към действие, без излишни предисловия са сексуалните некадърници. Те минават към същността на акта, не заради самочувствие или комплекс, а просто защото за другото не се сещат. Тези са най-лошото, на което една жена може да попадне - актът е еднообразен и скучен „вкарай-изкарай-вкарай-изкарай" и така докато издържи. Препоръчават се за еднократно изживяване на жени на дълъг сух режим. Не повтаряйте....

Стигнахме до същинския акт. Мъжете с афинитет към аналното задоволяване на партньорката не могат да се примирят с хомосексуалното в себе си. Много мъже не могат да се примирят с тази част от природата си или с влеченията си към същия пол и именно затова налитат на женските дупета с любопитство и настървение. Така те остават хем мъжкари, хем задоволяват и хомо природата си.

Мъжът фен на женските котенца не е изживял напълно оралния период от развитието си. Оралният период е първият психосексуален етап на развитие, в който устата на кърмачето е неговата основна ерогенна зона. Дете, което се пренебрегва в кърмаческия период или обратно, може да стане орално-обсебен мъж или жена, е казал още Фройд.

Хубаво е от време на време мъжете да се заиграват там долу, но още по-хубаво е да знаят кое къде се намира и как точно да натискат „копчето". Не са редки случаите, в които мъжете долу са като слепци в непрогледна нощ.

Другият тип орално обсебени мъже са вманиачените по собствената си мъжка чест господа. За тях най-голямото удоволствие е да виждат обожание и възхита у партньорката в първия миг, в който тя зърне впечатляващия обем на пулсиращата му сила. Те гледат с жажда всяко движение на партньорката с устни или ръка по ствола на члена и тази гледка е достатъчна да ги отведе до върха. Ако жената попадне на такъв мъж добре е да не е от гнусливите и плашещите се от мъжки членове, защото връзката няма да се получи.

Мъжете, залагащи на класическия полов акт не са склонни на много експерименти. Те не са авантюристично настроение в сексуален план. Новото и непознато по-скоро ги плаши и затова предпочитат да дълбаят в познати територии.

Мъжете, предпочитащи тройки са от тези вечно търсещи души, които дори и да срещнат идеалната жена, няма да намерят покой. Те никога не са сигурни в постиженията си и търсят нови и нови доказателства за своите качества. Друго си е да чуеш какъв шеметен любовник си от 2 жени едновременно.


С други думи - мъже редувайте сексуалните си пристрастености, че може да излезете в очите на партньорката калпав любовник, а да не е така!