Дизайнерската компания Chemical Spaces създаде няколко уникални апартамента със собствена тема за ВИП гости в луксозния Hard Rock Las Vegas Resort.

The Miami Blue е решен като парти център с модерното, „въздушно" усещане за Маями. Гигантското легло с форма на буква С е обрамчено от синя италианска подова настилка. Специалното синьо луминисцентно осветление между леглото и пода създава впечатлението, че леглото „лети". Част от парти интериора са още ДиДжей масата и стената, покрита с дискове.

Концепцията на Gorilla suite е да се пресъздаде тъмната обстановка на библиотека, или направо на пушалня. Дизайнерите са постигнали ефекта посредством дървените панели по стените и дървения под. В допълнение към „тъмния" интериор са огледалата по таваните, мебелите от крокодилска кожа и гигантските ръчно изрисувани по стените стилизирани образи на жени и ... на горила.

Punk Rock апартаментът е вдъхновен от лондонската пънк-рок сцена. Огледала украсяват нишите в стените, а ръчно нанесени линии се кръстосват във всички посоки. Фреските по стените и интериорното осветление изпълват мястото с енергия и му придават по-раздвижен вид. Черните дървени подове и ръчно изработеният килим, изобразяващ знамето на Великобритания, допълват усещането за лондонския ъндърграунд.

Апартаментът The Tree Line пък пресъздава природния пейзаж на границата, над която е невъзможен животът на растенията. Дървените подове и дървесните цветове създават усещането за гората. Наситено синя „вълна" пък опасва стените и тавана и „разделя" пространството, като ефектът е подсилен с декоративно осветление.

 

millinaire.bg