Абе тия от ООН-то нещо са изтрещели! Оня ден викат, жените в България били дискриминирани. Представяли ги като секс обекти в рекламите, а това не било коректно. Алоууу, лелките от ООН-то! Вие кога последно сте били в България, че ще ни давате акъл на нас, бе! А? А, питам?

Дискриминирани били жените в България. От кого, бе, то в България мъже не останаха... Има един, ма той пее с фалцет и щял да си слага силиконов бюст скоро. И за още един се сетих, сигурно и вие първо за него се сещате, ама него с жена скоро не са го виждали. Бил сам като куче, разправя. Само не уточни като какво куче - пудел или помияр? Е, добре де, да и националният отбор по волейбол, ама и той в такива женски интрижки се оплете, че ноу комент направо. Мен ако питате, от българите на Олимпиадата единственият мъж е Станка Златева. Знаете що.

Въобще, жените, дето били секс обекти у нас - това го има наистина само в рекламите. В реалния живот си е риъл лайф драма, направо.

Влезте в който искате бар, за да се уверите. Навсякъде - само жени. Тук таме масите краси като скромно цвете някой и друг мъж. Идете на родителска среща и пребройте татковците. Питайте и познатите си - в колко семейства безработният е мъж, а пари носи жената. После питайте и безработният мъж върти ли в замяна домакинството, гледа ли децата... И ако ви отговорят с „да", да знаете, че той не е истински мъж. Щото всеки българин знае - в кухнята се въртят само жени и педерунгели.

Ама да не започвам тая тема с обратните, че тя е голяма травма. Българският мъж се бои от две неща - да не му опада косата и да не го опънат някъде. За да се предпази от първото, бръсне наличната растителност по темето още на 22. А за второто си е нужно последователно демонстриране на непоклатима хетеросексуалност. Примерно никога да не спираш на червено. И като ти стане топло, да съблечеш фланелката и да я метнеш през рамо. Да ходиш по бермуди и джапанки на кино, да блъскаш яко във фитнеса и да караш с мръсна газ голфо из „Редута". И най-важното - да пикаеш прав! Навсякъде...

Ама не, сериозно, вижте и подземният ни свят, и там мъже не останаха. Изтрепаха ги всичките като мухи. Само жените им харчат пачките и си мерят бюстовете. То и затова позападна моделският бизнес у нас. Едно време какъв оборот се правеше там, не е истина. Първо некой плаща гаджето му да стане миска. И после некой друг плаща, та миската да му стане гадже. Ей това се казва прибавена стойност - гадже-корона-гадже прим. Или обратното. Ама сега се оказа, че вече и миските са девалвирали и най-много за една нощ да им платят. Нищо чудно да излезе, че даже те бутат, само и само да ги видят с мъж. Никакви корони, никакви конкурси. Финито. Мъже не останаха, казвам ви.

Така че ООН-то да си вземе бележка и да се поправи. И да излезе с препоръки за спасяване на българския мъж. Примерно:

1. Да се помисли за правата му на баща. Ама то няма такова нахалство, като в България. Не стига че ги притискат да стават бащи, а и после, ако решат да се откажат, ги карат да плащат издръжка. 80 лева са си пари! Това си е направо резервоар догоре и няколко кутии цигари... А и откъде накъде бащинството ще се мери в левове? Любовта е по-ценна от парите и е време да научим и децата си на това.

2. Да се приеме закон, задължаващ говорителките по телевизията да си четат новините топ лес. Така хем ще се вдигне рейтингът, хем ще се намери хляб и за д-р Енчев, че човечецът го закъса, откакто го погнаха некви феминистки. А дето се вика, с достатъчно количество силикон можем даже борсовите новини да следим редовно, нищо, че немаме два лева.

3. И въобще, да се спре с тая дискриминация, която показва готините мацки само в рекламите. Те трябва да са навсякъде и да стимулират производството, възпроизводството и плащането на данъци. С'а, примерно, ако некоя от Златките много напира да те глоби за неправилно паркиране, ще й се опъваш ли? Ей така и общинските каси ще се понапълнят.

4. Здравната каса да поеме слагането на силикон. Така де - що да плащат за изкуствени стави, а да не плащат за изкуствени цици? От второто колко повече народ има кяр...

5. Стига с тоя туризъм. То освен дебели германки и рускини, други отдавна не идват по плажовете ни, така че няма смисъл... По-добре да се инвестира в автомобилния бизнес. Да правим нещо поршета, кайенчета, едно-друго. В смисъл жените да ги правят, нали, а мъжете да ги карат...

6. Да докараме тая работа с „Формула 1" до край и най-сетне да пуснем ралитата у нас, че с тоя скапан футбол, ще измрем от скука.

7. Фетел и Шумахер да станат незабавно български граждани, щото иначе за кво да ги гледаме?

8. Да се спре тая несправедливост със социалните помощи. Ма откъде накъде ще ги дават на роми и бременни или некви майки и бабета? Да ходят да работят, кво се правят. Социалните помощи са за неразбрани и изтерзани мъже. Щото тоя свят отдавна не е за тях и те няма как да намерят път обратно към обществото, ако ние всички заедно не им подадем ръка!