Миналата вечер в редакцията ни бе унищожена една торта, изпити няколко бутилки вино и една бутилка уиски и бе произнесена поне една дълга реч. Всичко това, разбира се, нямаше да е възможно без вас, скъпи читатели.

Преди една година в българското интернет пространство стартира една чудесна идея. Тя просъществува два дена. И след това се появихме ние. Скоро след като се разбра, че чукаме българския елит се оказа, че сме прихванали всички видове срамни болести от него.

Опитахме се да сме забавни, остроумни, провокативни... не винаги останахме разбрани. Но ние не се оплакваме - и в любовта и в омразата е нужна известна доза неразбиране. И така установихме едно типично лъв/хейт отношение, чували сте за тях, нали?

Дори не винаги да демонстирарате позитивни чувства към нас, a понякога дори никак, вие все пак ни четете и така ни плащате заплатите. Затова, ние ще продължим да правим това, което правим и сега за вас и дори ви готвим нови изненади.

И тъй като вече е месец декември и коледната украса е извадена, нека завършим позитивно. Надяваме се и ще се постараем през следващата година да имаме още повече поводи за радост и усмивки, а ако успеем някога да прочетем и повече по-позитивни коментари от вас, ще бъдем наистина щастливи.

Така че, ако искате да ни кажете нещо наистина мило, заповядайте!