Феновете на хеви метъла не останаха с празни ръце и тази неделя, когато в рок клуб Болярка се завихри буря от жици, а главни действащи лица бяха Burning Black, Manticora и хедлайнерите Circle II Circle.

Преди това обаче българите Project Arcadia не пропуснаха възможността да направят ексклузивна промоция на втория си сингъл. Посетителите получиха от организаторите Abv Pro и по едно копие на първия сингъл на бандата.

Първи на сцената се качиха Burning Black, които разпалиха допълнително горещата атмосфера в клуба. Тясното пространство в заведението скъси връзката между изпълнители-публика придавайки уникалност на вечерта за феновете. Италианците изпълниха някои от най-големите си хитове, сред които бе и "Prisoner of Steel". Изпълнението им завърши с мощното скандиране на "Heavy Metal".

Минути по-късно своите места заеха и момчетата от Manticora. Пауър метълите от Дания увеличиха темпото на ритъма и докараха до полуда някои от почитателите на твърдия звук. Сетът на Manticora бе доста успешен, а самата група прие доста сериозно ролята си на подгряваща за Circle II Circle.

Дойде краят и на тяхното изпълнение, а част от публиката излезе пред клуба, за да поеме глътка чист въздух и да се освежи от задушната обстановка вътре. При първите звуци от Circle II Circle обаче всички се втурнаха забързано по стълбите надолу.

Бандата забиваше доста мощно, а причината за посещението им в София бе промотирането на най-новия им албум "Delusions Of Grandeur", от който прозвучаха "Waiting" и "Chase the Lies". Почитателите чуха още хита "Revelations", а една от последните песни бе " Watching in Silence" от едноименния дебютен албум на Circle II Circle.

Те се държаха изключително приятелски с малобройната публика в клуб Болярка и показа голяма доза професионализъм, доказвайки, че не само големите концертни зали и стадиони са фактор за настроението на публиката.