Четвъртият епизод на социалното риалити "Бригада Нов дом" ще заличи тъжните спомени от миналото в живота на едно четиричленно семейство, което живее в еидн крайните софийски квартали. В тристаен апартамент живеят Нина и трите й деца - Любо, Мария и Ивет. Макар и трудно, те се справят с трудностите на живота и то с усмивка, и не спират да мечтаят за по-добро бъдеще.

Тази вечер от 21.00 часа Мария Силвестър и компания ще върнат усмивките на още едно семейство и ще му предоставят възможност да живее в един нов и още по-красив свят. През тежкия живот на Нина преминават двама мъже, които остават траен белег в сърцето й. Първият й съпруг я малтретира ежедневно пред очите на двете й по-големи деца, но след като го хваща с друга жена, Нина решава, че е време да прекрати връзката им и да продължи напред сама.

След определено време тя среща мъжът, който винаги е чакала - любвеобилен и загрижен, но след тежък инцидент той губи паметта си и забравя любовта им. Не след дълго я напуска и Нина остава отново сама вече с три деца, които признават, че за тях майка им е най-силният човек на света. Жилището на семейство разполага с две спални и хол, в които най-големият проблем е неизчезващият мухъл. В повечето стаи липсват основни мебели, но и да има такива, те са пред разпадане.

Холът се използва за спалня, а стаята на единствения мъж в къщата - Любо затъва в мухъл, което му причинява постоянни боледувания. На помощ на семейството ще се притече вече познатата бригада на главен бригадир Караджов и очарователната водеща-помощник в кризисни ситуации Мария Силвестър. Този път екипът е изправен пред не една и две кризисни ситуации. Дали момчетата, Караджов и Мария и този път ще успеят да сбъднат мечтите на семейството за уют и спокойствие, зрителите на bTV ще разберат от 21:00ч.