Този път пред Architectural Digest вратите на своя дом отваря рапърът Уиз Калифа. И още на вратата нека да кажем, че скромната му къща в Лос Анджелис струва 4.6 милиона долара. Бързаме да уточним също, че Калифа, принципно, не обича да кани и много хора на гости.

В дома на Джейсън Стейтъм и Роузи Хънтингтън-Уайтли

В дома на Джейсън Стейтъм и Роузи Хънтингтън-Уайтли

За първи път на гости

Къщата е в средиземноморски стил, но тя не е собственост на изпълнителя на "Black And Yellow", а той живее там под наем срещу 16 000 долара на месец.

Още с влизането се вижда плакет, който засвидетелства успеха на песента "See You Again", която беше част от саундтрака към "Бързи и яростни 7"

Снимка 368786

Източник: YouTube

Къщата на  Уиз Калифа разполага с шест спални, които по един или друг начин са посветени на шестгодишния му син Себастиян. Малчуганът разполага със стая за игра, оборудвана с всичко необходимо, но и с помещение, заредено с книги и учебни помагала, където да учи.

На гости на Томи Хилфигер

На гости на Томи Хилфигер

Определено има какво да се види

В дома си рапърът, разбира се, разполага и с кът за себе си, където да пуши тревата, която, както добре знаем, е голямата му страст. Другото, без което няма как да мине тук, е помещение за звукозаписно студио, където много често рапърът записва новите си песни. 

Снимка 368782

Източник: YouTube

За да направи мястото уютно за живеене и свое, Калифа се е обърнал към интериорен дизайнер. Преобладаващите цветове са синьо, бяло, жълто и черно.

Снимка 368783

Източник: YouTube

Една подобна къща, още повече и на рапър, не би могла да мине без басейн, нали? Е, домът на Калифа си има такъв, при това - от типа "инфинити" и с доста добра гледка към Лос Анджелис. 

Снимка 368784

Източник: YouTube

Накрая стигаме, неизбежно, и до гаража. Всеизвестно е, че Уиз Калифа е голям почитател на ретро моделите, на Chevrolet - също. Затова и наред с останалите автомобили, тук има и цели четири шевролета - три Impala и един El Camino от 1969 г.