Отдалеченият остров Бардси, край бреговете на Уелс, има страхотно предложение за всяка двойка ентусиасти - да ги превърне в едни от жителите на острова, обитаван главно от тюлени.

Бардси е заобиколен от Ирландско море и е дом на малка общност от местни.

С годишна заплата от 16 500 британски лири за надзирател и 8000 британски лири годишно за помощник-надзирател, всеки със своята половинка може да остане на острова безплатно в двустайно жилище с включени комунални разходи.

SuperShe - островът само за жени

Остров само за жени

Забранено за мъже

Ако това не е достатъчно привлекателно, работата предлага най-доброто от двата свята - разнообразна компания за половин година през натоварените летни месеци, когато туристи се стичат да разглеждат острова, и пълно спокойствие през зимата.

Преди да изпратим своята автобиография обаче, има няколко изисквания за работа, които трябва да покриваме.

Условията

Първо, и най-важното, е всички кандидати да говорят както английски, така и уелски. Въпреки че английският не се изисква за помощник-надзирателя, той е препоръчителен.

Двойката също така трябва да бъде любезна, да поздравя и да осигурява удобството на туристите през летните месеци. С повече от 2000 посетители годишно, гостоприемството е важен аспект на работата на острова.

Кандидатите трябва да са и в добра физическа форма, тъй като работата изисква да поддържат островната инфраструктура, включително къщите и другите сгради. Някои от задълженията се изразяват в боядисване, декорация, ремонт и градинарство.

Но това далеч не е всичко, защото кандидатите ще се грижат и за дивата природа на природния резерват. Те трябва да са наясно, че работата е за период от три години, по време на който природата и морето ще бъдат единствените други постоянни спътници, предупреждават от Independent.

Ко Хай - един от най-усамотените и райски острови в Тайланд

Ко Хай - един от най-усамотените и райски острови в Тайланд

Бягство от действителността