Тази седмица всички бяхме (неприятно) изненадани от новината, че Джъстин Тимбърлейк е бил арестуван за шофиране след употреба на алкохол. Дни след това и рапърът Травис Скот прекара нощ в ареста заради непристойно поведение на обществено място, отново по въздействието на алкохол.

Пиян зад волана - как се стигна до ареста на Джъстин Тимбърлейк

Пиян зад волана - как се стигна до ареста на Джъстин Тимбърлейк

Проблеми за изпълнителя

По този повод си припомняме за други известни личности, които също са нарушавали закона по един или друг начин и са били част от криминалната хроника. А арестантските им снимки продължават да са едни от най-популярните. Ето и кои са те.

Травис Скот

Източник: GettyImages

Травис Скот

Доналд Тръмп

Бившият американски президент стана първият в историята на страната, който бе обявен за виновен по няколко обвинения. А преди да се стигне до съдебното решение, то бе арестуван не веднъж, а цели четири пъти. И никак не изглежда доволен от това.

Снимка 670766

Източник: GettyImages

Джъстин Бийбър

И неговото провинение пред закона е свързано с използване на забранени субстанции и сядане зад волана. През точно 10 години изпълнителят попадна в ареста, но излезе скоро след това срещу скромна парична сума. А на снимките изглежда сякаш въобще не е бил притеснен от случилото се.

Снимка 670770

Източник: GettyImages

Парис Хилтън

Милионерската наследница днес живее спокоен живот като майка на две деца, но преди години въобще не беше така. През 2006 г. бе първият й арест за шофиране под въздействието на наркотици. Тогава шофьорската й книжка беше отнета, но това не я спря да кара. така през 2007 г. се оказа зад решетките за близо месец.

А през 2010 г. бе арестувана и впоследствие обявена от съда за виновна за притежание на марихуана и кокаин, след като бе хваната да пуши в колата си с тогавашното си гадже.

Снимка 670771

Източник: GettyImages

Бруно Марс

Да, и той не изглежда такъв човек, точно като Джъстин Тимбърлейк, но през 2010 г. е арестуван за притежание на кокаин в Лас Вегас. Успя да се измъкне обаче с 2000 долара глоба и 200 часа общественополезен труд.

Снимка 670772

Източник: GettyImages

Линдзи Лоън

Актрисата има богато досие и неведнъж се е оказвала в ареста, затова има и голяма колекция от снимки от там. През 2007 г. е задържана за пръв път за шофиране пияна, а само няколко седмици по-късно - да кара без книжка и за притежание на кокаин.

През 2010 г. отново попада зад решетките, защото пропуска съдебно дело, за да бъде на кинофестивала в Кан. През 2011 г. полицаите отново слагат белезници на ръцете й след кражба на колие от бижутерия. през ноември 2012 е последният й арест за предполагаемо нападение над жена в нощен клуб, припомня Daily Mail.

Снимка 670776

Източник: GettyImages

След ареста на Джъстин Тимбърлейк - какви са реакциите и последствията

След ареста на Джъстин Тимбърлейк - какви са реакциите и последствията

Семейни проблеми ли го доведоха дотук

Клои Кардашиян

Едната от сестрите Кардашиян попада в ареста през 2007 г. също за шофиране в нетрезво състояние. наказанието й е общественополезен труд и участие в програма за лечение на алкохолизъм. След това обаче излежа 30 дни зад решетките заради неспазване на решението на съда.