И тази година Pornhub си остава един от най-посещаваните сайтове в интернет пространството и в това няма нищо изненадващо. В края на 2023 г. от там отново обобщават най-честите търсения на потребителите за последните 12 месеца на базата на данни за милиардите посещения. И от които разбираме също какви са най-често срещаните фетиши.

Папа Франциск, Ватикана, социалните мрежи и предупреждението за порното

Предупреждението на Папата за порното

“Изкушение в ръка”

Оказва се, че порно феновете тази година са заложили предимно на съдържание, в което участват по-възрастни жени, като "секси баба" и "MILF" са сред топ търсенията. Топ категорията в сайта се оказва "Golden Age", в която се намират както класически порно видеа отпреди доста години, така и заснети наскоро, с героини над 40-50-годишна възраст.

След порното с по-възрастни участници, втората най-предпочитана категория е "Super size" ("Супер размер"). Търсенето по ключови думи "голям", "по-голям" и "най-голям" е нараснало с цели 177% в световен мащаб. И тук говорим както за мъжки, така и за женски дадености.

Снимка 647236

Източник: iStock

Третата по интерес категория в сайта е "Секс машини". Оказва се, че повсеместната лудост по изкуствения интелект не е подминала и порно индустрията и от Pornhub отчитат голям скок в търсенията на видеоклипове по ключова дума "андроид" - над 1000%.

Това, според психолози, не е особена изненада, защото хората винаги търсим нестандартното и необикновеното и порното не прави изключение. Все пак, чрез него имаме достъп до изживявания, които рядко можем да си позволим в истинския живот.

Снимка 647235

Източник: iStock

Четвъртата най-предпочитана категория е "Униформи" - един стар и добре познат фетиш. Говорим както за военни, така и за полицейски униформи. Мъжете в униформи са по-търсени от жените.

Кание Уест, Ким Кардашиян, пристрастяването му към порното и какво сподели изпълнителят

Порното ли разруши брака на Ким Кардашиян и Кание Уест

Какво сподели изпълнителят

Петата по интерес категория е "Сексуално лечение", като търсенето по ключова дума "терапия" е скочило с цели 344% в световен мащаб. Тук влизат и видеата, в които случката започва с невинен масаж, който накрая завършва с щастлив край - още един често срещан фетиш, свързан със забраненото удоволствие, пише Daily Mail.