Кание Уест призна, че има пристрастяване към порното, като каза, че то е "унищожило" семейството му.

Кейтлин Дженър, Кание Уест, Пийт Дейвидсън и какво смята за връзките на Ким Кардашиян

Колко зле се е държал Кание Уест с Ким

Признанията на Кейтлин Дженър

"Не позволявай на Крис да те кара да се снимаш за Playboy, както тя направи с Кайли и Ким", започна той в публикацията си в Instagram, обръщайки се към Виктория Виляроел - бившата асистентка на Кайли Дженър.

"Холивуд е огромен публичен дом. Порнографията унищожи семейството ми, аз се справям със зависимостта, а Instagram го популяризира. Няма да позволя да се случи с Норти и Чикаго", продължава той.

Снимка 586376

Източник: GettyImages

С написаното рапърът визира Крис Дженър - майката на Кайли и бившата му съпруга Ким Кардашиян, която подкрепи дъщерите си, когато те решиха да се снимат за списание Playboy, съответно през септември 2019 г. и 2007 г., припомнят от Page Six.

Това беше един от многото публикации, които рапърът сподели и впоследствие изтри от Instagram. Публикации, с които той отправи обвинения и към Хилари Клинтън, и Марк Зукърбъргг, с които е враждувал в миналото.

Кание не пропусна да спомене на бившата си съпруга, че няма да допусне децата му "да правят секс записи", като добави, че иска Ким да каже на приятелите си Клинтън "да дойдат да го вземат".

Джон Леджънд, Кание Уест и защо вече не са в добри отношения

Какво развали приятелството между Джон Леджънд и Кание Уест

Нищо не е вечно

"Тук съм", завършва съобщението си рапърът. За момента няма реакция нито от страна на Ким Кардашиян, нито от майка ѝ Крис Дженър.