Първите четири месеца от 2024 г. още не са минали и определено е рано да правим класации за най-доброто от нея, но ако ни предстои покупка на нов смартфон е добре да сме наясно с това какво се предлага на пазара и кое е с най-добро съотношение цена-качество. 

Nothing Phone 3 и какво ново ще има в следващия смартфон на марката

По-добър от предишните - с какво ще ни изненада Nothing Phone 3

И кога да го очакваме

Затова обръщаме внимание на една класация на технолгоичните експерти от CNET, в която са събрани най-добрите според тях предложения спрямо това какво търсим и колко пари сме готови да дадем за него.

За феновете на Apple продуктите те препоръчват iPhone 15 като нaй-добрата опция към настоящия момент. Той има най-добър баланс между представяне на камерата и цялостни характеристики, които биха задоволили потребителите на марката. Ако пък търсим по-ниска цена и отлично качество за нея, няма да сбъркаме и да заложим на по-стария iPhone 13.

Снимка 654664

Източник: iStock

А ако държим на Android, съветът им е да се сдобием със Samsung S24. Е, ако искаме най-доброто с тази операционна система, ще трябва да се разделим с по-голяма сума за Ultra моделът от серията, който те определят като най-добрия премиум модел - както заради страхотната камера, така и заради големия дисплей и всички нови функции с изкуствен интелект, които изстрелват потребителското преживяване на съвсем ново ниво.

Ако пък искаме да опитаме както толкова ги хвалят смартфоните на Google, съветът им е да се насочим директно към моделът Pixel 8 Pro, който е събрал всичко най-добро в себе си - е, срещу съответната цена.

Снимка 636767

Източник: Google

Като най-добър Android телефон под 700 долара пък определят по-евтиния Pixel 8, който също има доста какво да ни даде за парите си. Pixel 7A пък е отличен в сегмента до 500 долара, а моделът 6А - сред най-бюджетните.

Като най-добър сгъваем телефон без особена изненада е определен Galaxy Flip 5, който очарова всички с новите си екстри като външния дисплей, който прави работата с него в пъти по-лесна и удобна. Motorola Razr Plus пък определят като най-компактния в този сегмент.

Samsung Galaxy Z Fold 6 и твърденията, че ще е с титаниева рамка

Как Galaxy Z Fold 6 ще стане по-добър (и по-лек)

Ето какво знаем

OnePlus 12 се определя като смартфона с най-добри флагмански характеристики, но значително по-ниска цена. Той има мощен процесор, зарежда се за по-малко от 30 минути, има страхотен дисплей и още, и още.