Вторият магазин на Maxi Pet в България отваря врати съвсем скоро, за да направи домашните любимци в София част от своята общност.

Магазините на компанията са известни с преживяването, което подаряват на всички свои клиенти, и най-вече - на тези на четири лапи, към които е насочено цялото внимание. След успешния старт на първия специализиран магазин на Maxi Pet във Варна миналата година, предстои голямото откриване в София само след няколко седмици.

Снимка 531804

През първия уикенд на магазина неговите клиенти ще се насладят на множество промоции и награди.

Maxi Pet е регионален лидер на пазара с над 20-годишен опит. Доказаният бранд обслужва милиони любители на животните ежегодно, чрез мрежата си от над 150 магазина и онлайн магазина също се радва на голяма популярност.

Първият магазин Maxi Pet в София обещава несравнимо преживяване на своите клиенти. На площ от над 1000 кв.м., клиентите могат да открият най-богатия асортимент на пазара на най-добри цени за всички домашни любимци. За максимален комфорт е осигурен безплатен паркинг за всички посетители.

Експерти ще ви помогнат да изберете най-подходящите продукти за вашия домашен любимец, според техните нужди

Експерти ще ви помогнат да изберете най-подходящите продукти за вашия домашен любимец, според техните нужди

За домашните любимци с медицински проблеми или специални хранителни нужди в обекта е осигурена и ветеринарна аптека. Ветеринарните лекари са на разположение на всички клиенти със съвети за хранене и насоки как да полагат най-добрите грижи за своите любимци!

Намерете продукти за всички домашни любимци

Намерете продукти за всички домашни любимци

Като социално отговорна компания Maxi Pet подкрепя кампании за защита на животните и е посланик на каузата за отговорно и хуманно отглеждане и развъждане на любимци. Компанията си партнира с местни организации и подпомага дейността на приюти в името на по-доброто бъдеще на животните.

"Вълнуваме се от възможността съвсем скоро да посрещнем любимците на София в нашия магазин и в нашата общност! Любовта и отношението, с които българите отглеждат своите домашни любимци, ни мотивира да работим още повече, за да постигнем нашата мисия, а именно - да осигурим радост в живота на домашните любимци и техните стопани. Ще направим всичко възможно, за да надминем очакванията на нашите клиенти в София. Скоро ще поканим всички стопани на домашни любимци от София и района на адрес: Младост 4 - ул. "Околовръстен път" 265 (Технополис Парк)", казва Тони Янакиев, маркетингов и комуникационен експерт на Maxi Pet за България.

В Maxi Pet домашните любимци са звездите, които ще се насладят на преживяването и ще срещнат нови приятели

В Maxi Pet домашните любимци са звездите, които ще се насладят на преживяването и ще срещнат нови приятели

Любимците са добре дошли!