Извънредното положение е вече история, а ние сме готови да стегнем куфарите за "Градина". След месеци стоене вкъщи, нямаме търпение да стигнем до морския бряг за една заслужена почивка.

От днес, 28 май, къмпинг "Градина" отваря врати за всички нетърпеливи морски фенове, които предпочитат спокойната ваканция в началото на сезона. Вече се приемат резервации и за следващите месеци. 

Това лято със сигурност ще е малко по-различно от предишните. Водени не толкова от страх, колкото от разумна предпазливост, имаме още един важен критерий, по който ще подберем мястото за настаняване край морския бряг - предприетите хигиенни мерки и осигурената дистанция. 

Снимка 481134

Източник: Brand New Ideas

В "Градина" са се погрижили не само за комфорта и доброто ни прекарване, но и за здравето и сигурността ни. В общите части на къмпинга и санитарните помещения се извършва редовна дезинфекция. Всички заведения работят спрямо приетите санитарно-хигиенни изисквания, а масите са поставени на необходимата дистанция една от друга.

Бунгалата също се почистват щателно с антибактериални препарати след напускането на всеки гост. Персоналът работи с всички необходими предпазни средства, за да бъдем спокойни и ние, и те.

Снимка 481136

Източник: Brand New Ideas

А най-хубавото е, че луксозните бунгала, които разполагат с всички необходимо за нашата почивка, са разположени достатъчно далеч едно от друго. Така можем спокойно да излезем на верандата, да запалим барбекюто, да си сипем чаша вино и да се наслаждаваме на гледката от първа линия.

Още едно голямо предимство на къмпинга, което го прави точното място за тазгодишната ни ваканция, е широката плажна ивица - цели 60 дка. Тя позволява чадърите, шезлонгите и кърпите на плажуващите да са на достатъчно голямо разстояние.

Уикенд в къмпинг Градина

Един наложителен уикенд на къмпинг Градина

Когато офисът дотегне, а нуждата да усетим солта във въздуха не търпи отлагане

След като от "Градина" са помислили за всичко, на нас не ни остава друго, освен да се насладим максимално на така желаната почивка, която доскоро беше само мираж. И да си мием ръцете, разбира се.