Когато през месец юли представиха петото поколение на сгъваемите си телефони, Samsung за пореден път успяха да ни убедят, че всеки може да открие себе си в техните модели. Сега ще ни накарат да открием себе си и в още един техен проект - Flexcast.

Точно колкото различни, модерни, красиви и функционални са сгъваемите модели на Samsung, точно толкова новаторски, в крак с времето и мотивиращ е и Flexcast - подкаст във флекс режим с водещ Александра Богданска, един от най-красивите български модели.

Всъщност Flexcast е доказателство, че Samsung се стреми да поглежда под различен и нестандартен ъгъл не само към високите технологии, но и към всичко, което вълнува потребителите в ежедневието. И както функцията Flex Cam ни помага да правим снимки от всякакви нестандартни ъгли, така разчупен ще бъде и Flexcast, за да се превърне в най-гъвкавата платформа за добрите примери от живота ни.

Снимка 639036

Източник: Ангел Захаринов за Samsung България

Инфлуенсър, майка и водеща с 564 хиляди последователите в Instagram, работила с десетки известни модни брандове и стъпила на червения килим на Филмовия фестивал във Венеция тази година - това са малка част от доказателствата колко блестящо се справя Александра Богданска на няколко поприща в живота. И точно защото е толкова флекси, тя е и най-правилният избор за водещ на подкаста.

А Flexcast ще ни среща със завладяващи успели българи, хора с интересен житейски път, които са постигнали много на световната сцена и са променили към по-добро не само своите професионални сфери, а и цялото ни общество. Българи, които уверено разкриват пред света своя огромен потенциал, проправят път и дават добър пример, като показват, че в живота винаги печели този, който е най-гъвкав и адаптивен.

Снимка 639038

Източник: Ангел Захаринов за Samsung България

Нов епизод на Flexcast ще ни чака в YouTube канала на Samsung България всеки вторник - с нова тема, нови участници, актуални и мотивиращи истории. Може да го гледаме, докато пием сутрешното си кафе, докато се приготвяме за работа или пък докато релаксираме във ваната с чаша вино в ръка вечер. Защото подкастът се побира във всеки джоб и е на един клик разстояние по всяко време онлайн.

Световноизвестните Made in Bulgaria

Така можем да обобщим темата на първия епизод на Flex Cast. В него водещата Алекс говори за българската красота, за таланта, за модата, киното и уроците по пътя до червения килим и световните корици с две талантливи, успешни и световноизвестни българки - Ивелина Чоева и Ирмена Чичикова.

Ивелина Чоева е модел, която още на 13 заминава сама на стаж в Милано, за да преследва мечтата си. И я постига. С годините освен редицата модни ангажименти и корицата на Vogue Украйна, Ивелина създава и Za teb - приложение в подкрепа на жертвите на домашно насилие, влиза в престижни класации като "30 под 30" на Forbes, основава собствен бранд с продукти за дома и успешно менажира какво ли още не.

Снимка 639039

Източник: Ангел Захаринов за Samsung България

Освен подробности около всичко това, във Flexcast ще получим отговори на още много въпроси, сред които защо Ивелина избира да отиде до Куба, вместо на бала си? Кого среща там и как променя живота ѝ? И защо отказва стаж във Vogue?

Гледали сме Ирмена Чичикова в редица театрални постановки, но и във филмите "Виктория", "Вездесъщият", "Доза щастие". Носителка на награда Аскеер, тя вече е и звезда във вселената на Marvel. Българката е част от най-новия сериал на Disney+ Secret Invasion, където участва заедно с актьори като Самюел Л. Джаксън, Оливия Колман и Емилия Кларк. А от Flexcast ще разберем всичко за пътя ѝ от българския театър и кино до Холивуд.

Новия епизод на Flexcast гледаме онлайн всеки вторник и по всяко време онлайн в YouTube канала на Samsung България.