От два месеца в София има място, където в рамките на час може да се сдобием с кожа като на Бионсе, Кейт Уинслет и Матю Маконъхи. Новият естетичен център Reina предлага една от най-актуалните процедури в Холивуд - Hydrafacial. А с прекрачването на прага му наистина можем да се почувстваме като холивудски знаменитости.

Снимка 496724

Източник: Reina

Reina означава "кралица" на испански и идеята на собствениците е всяка дама, която влезе тук, да се почувства точно така - кралица. А това въобще не е трудно, защото както процедурите, така и атмосферата в Reina помагат да се чувстваме обгрижени и красиви.

В кралството на Reina можем да направим всичко - от апаратни процедури като Hydrafacial и лазерна епилация, през маникюр, педикюр, фризьор до простичкото удоволствие да изпием чаша кафе или вино в разкошния интериор на центъра.

Снимка 496716

Източник: Reina

Именно с кафе или вино ни посрещат в Reina преди да пристъпят към консултация, която да установи нуждите на кожата или косата ни, и така да се подберат най-подходящите процедури.

Важна част от концепцията на центъра е, че той залага на естествената красота - тук не се слагат филъри или ботокс, не се правят инвазивни процедури и се работи само с био серуми.

Снимка 496717

Източник: Reina

Но да се върнем на "кралицата" в Reina - Hydrafacial. Ритуалът, който е част от ежемесечната грижа и на Кейт Уинслет, Парис Хилтън и Бритни Спиърс, е апаратна процедура, която представлява завихряне на въздух и серум, като се ползва и вакуум. Hydrafacial работи за почистване и хидратиране на кожата, премахване на фини линии и бръчици, както и пигментни петна.

Снимка 496718

Източник: Reina

Появява се за първи път преди няколко години в САЩ, когато дерматолозите са принудени да намерят алтернатива на мануалното почистване на лицето, което е забранено в страната. Hydrafacial се оказва истинска находка, защото резултатите са видими веднага след процедурата, като липсват обичайните зачервявания, чувствителност и дискомфорт след обикновеното почиствате.

Това е и най-препоръчителната процедура след края на лятото, защото спомага за възвръщането на естествената хидратация на кожата, премахва мъртвите клетки и замърсяванията и не изисква специална подготовка.

Снимка 496719

Източник: Reina

В допълнение на Hydrafacial се препоръчва процедурата с апарата Perk, насочена към освежаване на околоочния контур или устните. Отнема само пет минути, но те са достатъчни за намаляване на кръговете под очите и хидратиране на устните.

Снимка 496720

Източник: Reina

Друга особено популярна процедура за лице е Morpheus8, при която по радиочестотен път се загрява лицето на зони, като целта е да се стимулира производството на собствен колаген. Ефектите са изравнен тен, намаляване на торбички под очите и подпухналост, като резултатът се вижда веднага след процедурата.

Снимка 496721

Източник: Reina

Освен с лице на кралица, в Reina можем да се сдобием и с такова тяло. Velashape III е антицелулитна процедура, която представлява вкарване на радиочестотен ток на 15 мм в кожата и инфрачервени лъчи на 3 мм. Целта е да се загреят проблемните зони и така да се намали обема на мастната клетка. Препоръчителна след бременност, рязко отслабване или напълняване, както и по време на диета и тренировъчен режим.

Снимка 496722

Източник: Reina

Разбира се, в Reina се предлага и лазерна епилация, но тук тя е без дискомфорт или болка, благодарение на апарата Prime Lase HR. Можем да я правим по всяко време на годината, включително през лятото.

Снимка 496723

Източник: Reina

Тук е мястото, където лазерната епилация се използва и за трайно оформяне на брадата. Достатъчните са между 6 и 10 процедури, за да забравим за досадното бръснене всеки ден. Всъщност всички процедури в Reina са подходящи както за дамите, така и за господата. Защото най-важното е всеки, прекрачил прага са естетичния център, да се почувства щастлив и сякаш е в собственото си кралство.

Естетичен център REINA се намира в София,

бул. "Александър Стамболийски" 130-132, тел: 0889 38 55 56