За 11-та поредна година eMAG отговаря на актуалните тенденции в онлайн търговията, като организира своя Black Friday, стартиращ този петък, 17 ноември. За него те са подготвили близо 1 000 000 оферти от различни категории на атрактивни цени, както и необичайни оферти, които както обикновено са част от Black Friday предложенията на платформата.

Неразделна част от кампанията е и емоцията, свързана с нея. Традиционно, eMAG прави т.нар. blackout (затъмнение) на сайта си, преди да посрещне натоварения трафик от желаещи да се сдобият със стоки на атрактивни цени. Сайтът става активен рано сутринта в деня на Black Friday, като някои от офертите за кампанията се изчерпват буквално за минути. Миналата година например, само за 1 минута в началото са били поръчани 2282 броя продукта. Абсолютно заслужено я наричат златната минута.

Как да да се съсредоточим офертите Black Friday вместо върху процеса на поръчката

  • Инсталирайте мобилното приложение на eMAG и активирайте известията;
  • Запазете предварително любимото си място за доставка, за да можете бързо и удобно да вземете поръчките си;
  • Запазете вашата карта в акаунта си, за да правите поръчки сигурно и бързо;
  • Подгответе предварително списък с любими продукти, за да ги добавите лесно и удобно в кошницата.

Как да разберем кои продукти ще са включени в eMAG Black Friday

Попълвайки стъпките в интерактивния наръчник за подготовка за шопинг събитието, ще видим някои от офертите, които от компанията разкриват предварително. Всеки ден преди старта на кампанията към списъка се добавят нови оферти.

Снимка 641924

Източник: eMAG

В колко часа започва eMAG Black Friday 2023

Кампанията започва след 7 ч. сутринта на 17 ноември, като няма фиксиран начален час. Миналата година стартът беше в 7:03 ч., а през 2021 г. в 7:00 ч. В момента, в който платформата стане активна, ще получим нотификация, при положение че сме инсталирали мобилната апликация и сме активирали тази функция.

Как мога да получа eMAG Black Friday поръчките си

Тази година на Black Friday за клиентите на eMAG, освен доставка до адрес, ще бъдат на разположение над 1000 куриерски офиси в цялата страна, над 400 автоматизирани шкафчета за доставка easybox, както и шоурумите на компанията в София, в Serdika Center и Paradise Center, и в Пловдив, в Plovdiv Mall.

Какво представляват необичайните оферти на eMAG Black Friday

Всяка година част от кампанията с т.нар. необичайни оферти - специални Black Friday предложения от Marketplace търговците на платформата като кемпери, гориво, ваканционни пакети, разкрасителни процедури, уникални преживявания и различни курсове.