Лятото е все по-близо, слънцето грее все по-силно, а дрехите са все по-цветни. Черните и тъмни цветове е време да заемат своето място дълбоко в гардероба, за да отстъпят на своите шарени събратя, готови да превземат топлите месеци.

Да посочим конкретен цвят, на който да заложил за предстоящото лято, ще бъде прекалено нечестно за сметка на останалите. Едно е ясно - пастелните тонове са повелители на сезон 2018. А изборът ни е наистина голям.

Снимка 358287

Източник: Instagram / FRAEONA

Синьо, зелено, оранжево, розово, лилаво, бежово. И то не задължително в комбинация с черно или бяло. Дори тенденцията повелява пастелните нюанси да се съчетават помежду си за една забележителна лятна визия.

Перфектният аутфит за летните вечери е сако и панталон в пастелен цвят, комбинирани с тишърт в пълен цветен синхрон с тях. И няма нужда да се притесняваме, че ще стане прекалено скучно и еднообразно.

Разбира се, лятото винаги кореспондира и с цветни, ефирни рокли. Те също е най-добре да бъдат в пастелната гама. А ако ги комбинираме с бели кецове, със сигурност няма да сбъркаме.

Тенденция назаем: рокля „прегърни ме“

Тенденция назаем: рокля „прегърни ме“

Сексапилният модел се завръща

Така актуалните нежни цветове не се ограничават само до дрехите, но превземат и обувките, и чантите, и бижутата. Така че, винаги имаме резервен вариант да вкараме малко лятно настроение дори и в най-скучния си тоалет.