Списание Elle е известно на всеки, който поне малко се интересува от мода и модни тенденции. По стил и качество то би могло да бъде сравнявано единствено с "модната библия" Vogue, въпреки че двете да доста различни. Всеки сам може да направи своя избор, но това, което трябва да отбележим е, че Elle направи 25 години на пазара. Поздравления!

По повод юбилейната дата списанието излиза с 4 различни корици, като на две от тях блестят вече добре познатите ни Меган Фокс и Аманда Сейфрид. Специално за изданието актрисите говорят за това какво е да си на 25 и кое е нещото, което ги притеснява най-много:

Аманда Сейфрид: Най-хубавото нещо, когато си на 25 е, че осъзнаваш, че светът е пред теб и имаш още много възможности. Но има и лоша страна - страх ме е, защото знам, че нищо хубаво не се постига лесно.

Меган Фокс: Когато се замисля, че вече съм омъжена и някой ме попита за съпруга ми, винаги и става малкос странно. Това е все едно да си на 16 и да си поръчаш мартини в някой бар - келнера ре поглежда и си казва "Ти да не мислиш, че съм глупав". Хората все не могат да повярват, че съм семейна жена вече!