В София се проведе 15-ото юбилейно издание на националния конкурс за омъжени жени Мисис България 2013. Повече от 650 бяха кандидатките за короните на предварителния кастинг, а специална комисия определи 15-те финалистки, които се бориха за титлите Мисис България Universe, Мисис Бългaрия Europe, Мисис България World.

Мисис България 2013 стана Александра Феодорова от Перник, която има 8-годишна дъщеря. Тя има висше образование в областта на туризма и е директор на собствена компания. Познава сцената, тъй като е била манекенка и иска да популяризира благотворителната кауза на конкурса.

Тази година към конкурса за омъжени жени имаше много голям интерес, като преобладаваха дамите с висше образование и престижни професии.

Сред кандидатките за тазгодишните титли бяха майка на 4 деца, лекари, адвокати, бизнес дами, но също така и фризьорки, домакини.

И тази година по традиция във втори тур финалистките излязоха със своите съпрузи и семейства, които разказаха за тях.

Водещи на събитието бяха носителките на титлата Мисис България - Маги Желязкова и Мариана Маринова. Всички гости се насладиха на невероятното изпълнение на Камелия Воче, която бе специален гост.