Тамара Георгиева е името на новата Мис България. 24-годишната софиянка е избрана съвсем легитимно, а конкурсът е организиран от Интерсаунд - фирмата, която държи правата на световния конкурс за България. 

Екстеншъни, филъри и силикон правят впечатление във визията на Тамара

Източник: Фейсбук

Екстеншъни, филъри и силикон правят впечатление във визията на Тамара

24-годишната Тамара Георгиева бе коронясана през уикенда, а социалните мрежи пламнаха от коментари против блондинката. Тя е от София и се занимава с моден дизайн. Завършила е Художествената академия, а като своя мисия приема да помогне на деца в неравностойно положение.

Снимка 324546

Източник: Фейсбук

В коментарите за Тамара се включиха много обществени личности, дори политици.
Десислава Атанасова от ГЕРБ написа: "От радост по успехите на Григор, въпреки Волгин, снощи съм пропуснала избирането на новата 24-ри годишна МИС България 2017 и не съжалявам!

Изненадват ме критериите на журито и толерирането на филърите и силикона!

П.П.Това е лично мнение и няма нищо общо с ПП ГЕРБ."

Снимка 324548

Източник: Фейсбук

Актьорът Васко Мавриков пише: "Участието на девойката - "Мис България" ми напомня увереността с която Валентина Хасан се яви на конкурс за певци."

Иначе, журито, избрало Тамара, е съставено от топ манекенки и носителки на титлата - Наталия Гуркова, Елена Ангелова, Антония Петрова, Марина Войкова и Габриела Кирова. 

Междувременно на световната сцена бе коронясана Мис Свят 2017. Тя се казва Мануша Чхилар и е от Индия.

Короната й бе връчена на бляскава церемония на най-известния конкурс за красота в света, който тази година се проведе в китайския град Саня.

20-годишната индийка е студентка по медицина, в свободното си време се занимава с индийски танци и владее отлично хинди и английски език. Тя очарова журито с естествената си красота и чаровна усмивка.

Crowning Moment at the grand finale of Miss World 2017 pageant #Goosebumps #historic #lifechanging @missindiaorg @missworld #manushichhillar #missworld

Публикация, споделена от Manushi Chhillar (@manushi_chhillar) на

Нейни подгласнички останаха мексиканката Андреа Меса, а на трето - британката Стефани Хил.