Тези пет супермодела всъщност за първите, които получават прозвището "ангели". И го правят, ставайки звезди на кампанията, която стартира през 2007 г.

Едуард Рейзък, който е творчески и маркетинг директор на Victoria's Secret, публикува снимка в Instagram профила си, за която пише: "Първите пет, онези, които започнаха всичко, оригиналните ангели: Даниела, Стефани, Хелена, Карен и Тайра. За повече от 20 години минаха може би 35 ангели. Сигурен съм, че всеки има свои лични предпочитания, но аз съм изключително горд от всички тях. Благодаря ви, ангели, с много любов и дълбоко уважение."

Ето и кои са първите пет ангели във времето.

Тайра Банкс (1997-2005 г.)


Тайра Банкс е сред първите ангели, които работят най-много години за фирмата и имат привилегията да бъдат избрани да представят сутиена Fantasy Bra (1997-2004). Освен с успехите си като модел, Тайра Банкс триумфира и като телевизионен водещ. След почти три години връзка с норвежкия фотограф Ерик Асла, тя решава да сбъдне мечтата си да стане майка и в началото на 2016 г. ражда сина си Йорк Банкс Асла.

Карен Мюглер (1997-2000 г.)


Холандският модел Карен Мюглер е избрана да открие шоуто през 1998 г. и да покаже първите ангелски крила от историята на бляскавото събитие. Сега, след нестабилен живот, дължащ се на емоционални дисбаланси, тя прекарва живота си в грижи за дъщеря си Анна, родена на 30 октомври 2006 г.

Хелена Кристенсен (1996-1997г.)


Звездният път като ангел на Хелена Кристенсен не е особено дълъг - макар че през 1996 г. започва да работи за компанията, тя е заменена от Чандра Норт през 1997 г. Наскоро я видяхме на незабравимия парад в знак на почит към Джани Версаче, където тя споделя модния подиум със Синди Крауфорд, Клаудия Шифър, Карла Бруни и Наоми Кембъл. Синът на Хелена Кристенсен - Мингъс Рейдус, следва стъпките на майка си и дебютира като модел през 2017 г.

Даниела Пестова (1997-2001 г.)


Професионално оттеглила се от света на модата в момента, Даниела Пестова все още е един от най-възхитителните ангели, превръщайки се и в едно от най-харесваните лица на специалния брой за бански костюми на Sports Illustrated. През 1998 г. Даниела Пестова получава голямата привилегия да отговаря за носенето на Fantasy Bra. Разбира се, в каталога, а не на модния подиум.

 Стефани Сиймур (1997-2000г.)


Стефани Сиймур продължава да работи като модел, въпреки че в последно време скандализира с някои от фотосесиите си. Една такава е от 2014 г., на която Сиймур позира доста разголена заедно с двама от синовете си. Що се отнася до личния ѝ живот - няколко неуспешни брака и четири деца.